Dievčatá otázky majú radi. Pretože vtedy vedia že sa zaujímaš o nich a nie len o ich telo. Je v tvoj prospech keď o nej vieš čo najviac. Nedá sa povedať čo sa dievčat nepýtať. Pýtať sa môžeš všetko len treba ísť na to postupne. Napr. otázku máš priateľa? - môžeš položiť ihneď. Ale otázku: baví vás sex? Tak tú môžeš položiť len ak sa už lepšie poznáte. (síce táto otázka vždy prekvapí)
Drag-on nesuhlasim.. poznam sa s mojou šefkou dva dni a dnes sme kecali o nej to znamena aj o sexe a pod.. a je to moja šefka a je to žena..
takže ide o to ake ženy hm? bo ak je to nejaka hanbliva tak je to neco ine ako ked je to vysmiata samostatna baba alebo.. kapeš ne? nemožeš hadzat všetko do jedneho vreca..
Nechápete ma. Ja vždy začnem viesť taký rozhovor, že nakoniec dievča ani nevie ako sme sa dostali k intímnym veciam. Nakoniec mi všetko aj tak v pohode povie. Lakino, to že je žena hanblivá neznamená že sa jej niečo také nemôžeš spýtať. Len sa jej to musíš spýtať neskôr. Poviem vám jednu moju skúsenosť. Keď som mal 17 spoznal som jedno nie veľmi pekné dievča, ale predsa ma na nej čosi priťahovalo. Tak sme si vyšli na rande. Snažil som sa byť celkom vtipný a zhovorčivý. Na konci keď sme sa lúčili som sa jej spýtal či sa jej páčim. Bol to zlý nápad. Ona povedala....taký priemer. PRIEMER!!? Po hodinách ťažkého dobývania ma to dorazilo. Nikdy som sa nepokladal za príliš atraktívneho, ale počuť to od nej ma naštvalo. Čo si o sebe myslíš ty krava škaredá - myslel som si v duchu. Slušne som sa rozlúčil a nikdy viac som ju nevyhľadal. Len neskôr som zistil v čom som urobil chybu. Neprelomil som osobnú bariéru. Neskôr som sa stretol s jej kamarátkou ktorá mi povedala, že tej dotyčnej som sa vždy páčil. Jednoducho v ten večer sa nedokázala uvolniť a pôsobila chladne. Ja som to bral príliš osobne a videl som v nej nezáujem. Začal som strácať pevnú pôdu pod nohami a moja prirodzenosť sa menila vo veľkú snahu zaujať. Vlastne na moju otázku odpovedala z odporu, lebo sa hnevala na seba, pretože sa nedokázala uvolniť. Vlastne sa jej asi po tej odpovedi uľavilo, pretože premárniť rande s niekým kto je priemerný je vždy ľachšie, ako unudiť niekoho kto sa mi páči. Dalo sa tomu predísť? Myslím že dalo. Keď sa rozprávaš z dievčaťom, nestačí sa rozprávať len o škole, o počasí, o hudbe atď. Treba prejsť do osobného rozhovoru. V osobnom rozhovore preberáte súkromný a partnerský život, intímny život, sex, plány do budúcnosti, sny atď. Rozhovor má väčšiu hĺbku, témy sa preberajú až do detailov. Viac sa sebe otvárate a máte k sebe bližšie. Na koniec vás niečo možno oboch pobaví nastane nečakaná názorová zhoda. Pocítite silné vzájomné porozumenie a sympatie, alebo rovno zamilovanosť....
Pravdaže všetkého veľa škodí. Takže začneš neosobným rozhovorom pomaly prejdeš do osobného a potom naspäť. Všetko nech je v rovine.
Eskarina preco je podla teba otazka ,citujem, budes so mnou chodit najhorsia na svete?a ako sa ma podla teba chalan opitat baby ze ci s nou chce chodit,napises?budes taka zlata aby sme boli mi chalani mudri
Predsa len existujú otázky ktoré sa nepýtať. Zaujímavé nad tým som sa nikdy nezamyslel. Pepa511 a Eskarina mi to dokázali. Naozaj otázka budeš so mnou chodiť je asi najtrápnejšia otázka ktorú poznám.
súhlasím. neznášam tú otázku. aaa. jednoducho, dvaja to podľa mňa vedia, kedy medzi nimi niečo je, že sa začne najeký vzťah, bez tejto otázky ale v prípade nejasností je dobre sa jemne na to opýtať
Cr17:Ano suhlasim s Miska 1987...naozaj ti dvaja by to mali akosi vycitit.......a ak si niekto nie je isty staci sa spytat :co medzi nami je?............nie?
ja som neznasala otazky od byvaleho kamarata-dilina s ktorym uz nastastie niesom v kontakte,takze nikomu neprajem zazit celovecerne otazky typu:,,Bavi Ta hrat Conter Strike?,Nepoznas toto dievca?,Oholil som sa dobre?,V sobotu si fakt nebola doma?,A naozaj mozem ist s tebou byvat do zahranicia ked budes mat 18?,,...to bolo nieco otrasne!!!!Fakt nikdy viac,takyto chalan a otazky podobneho primitivneho typu!!!!
Myslím, že baby, ktoré hovoria, že majú rady všetky otázky od chalanov klamú. Keby sa ťa chalan opýtal: "To si si prdla, alebo si neutieraš zadok?" - tak by si to určite nepovažovala za príjemnú otázku.
dagron.. no vidiš.. cely rozhovor si viedol ty a ona ništ.. tak ale keby na jej mieste bola nejaka zhovorčiva tak by to bolo o necom inom,.. a jasne že pytat sa možeš všetko ale musiš čakat inu odozvu..hlavne nech nemaju ostre predmety pri sebe..
Podla mna otázka typu budeš somnou chodiť nieje trápna len v jednom pripade:....pokial zaznie z úst toho pravého človeka!.....to neni trápne! je to zlaté
jasne ,....15 rokow.... .... to som vravel mojej kamaratke v skolke ci bdue so mnou chodit..aa nechcela ... ::.mnoo a ked dvaja ludia nieci citia k sebe..tak urcite nezacnem otazkou budes so mnou chodit??..dam najavo city radsej..aa druhej osobe by mohlo dojst ze chce neico mat s tebou
suhlasim s tym ze pytat sa otazku ci sa ti pacim alebo ci ma mas rada je trapna...lebo aj keby baba nieco citila tak by to na 99% nepovedala...a bolo by to dost pre nu trapne a urcite by povedala ze nie lebo si nie je ista co by povedal chalan...proste treba travit spolu cas cim viac tym lepsie a postupne sa ukaze ci nieco k sebe citite alebo nie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no neviem, ci by som sa pytal tu poslednu otazku...ale ked dotycna zaspava nad zeleninovym salatom v restauracii, bodne taka prebudzacka :-]
-1-co ak spravim toto a co ked to nebude ono ....
-ved ked to nebude dobre tak ukazem ze to neni dobre naco sa pytat dopredu???
-nechapem
-alebo otazka ako:
-2-predstavis ma rodicom ( fuuuuuuuuuuj)
ALE VZDY JE LEPSIE PYTAT SA AKO BYT TICHOOOO....
lebo mna ticho ZABIIIIIIIIIIIIIIIJA
takže ide o to ake ženy hm? bo ak je to nejaka hanbliva tak je to neco ine ako ked je to vysmiata samostatna baba alebo.. kapeš ne? nemožeš hadzat všetko do jedneho vreca..
Pravdaže všetkého veľa škodí. Takže začneš neosobným rozhovorom pomaly prejdeš do osobného a potom naspäť. Všetko nech je v rovine.
odpovet na tvoju otazku : ako si uhadol =DD ?
Ona: "Samozrejme, hadam si nemyslis, ze takto smrdim cely den..."