ano vidim ze zase raz si niekto neodpustil poukazat na pravopisnu chybu ale aj napriek nej sme pochopili vyznam vety ci nie? tak nechapem ako to moze niekomu tak strasne vadit sak sme na mladeznickom chate nie v skole omfg
Miska1987 a Ondy1985 seriet sa tu z gramatikou a pritom na takychto forach vobec nejde, ide tu o nieco ine. Nakoniec sami zistime ze sa tu nad tym vzrusujete a sami neviete pisat ani vtedy ked mudrujete . . .
no vidim ze asi jedina z vas pristupim k otazke.....ja si myslim ze kezde druhe dievca na tomto svete vzdy potesi otazka....krasne vonias,aky parfem pouzivas?.....mna osobne bz to potesilo....
(podla situacie mozete kludne aj popisat udalosti ktore predpokladate ze sa tam vecer stanu, napriklad az po vas ocakavany prichod domov z krasnym dychom a mierne zagrcanymi nohavicami)
Kurna ved si zanalizuj co ma rada a take veci.... ale hlavne sa drz v medziach, ne ze sa budes pytat donemoty, to tiez nezdrave .. BTW Nic sa nepytaj ale diskutuj ako s kamaratom a basta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A co sa tyka pravopisu...trafena hus zagága.
-mozu ist aj moji kamosi z futbalu ?
-a potom take tie lichvotky
ako to robis,ze vzdy vyzeras tak dobre?
isla by si so mnou niekam?
Mozem ist vecer do krcmy ?
(podla situacie mozete kludne aj popisat udalosti ktore predpokladate ze sa tam vecer stanu, napriklad az po vas ocakavany prichod domov z krasnym dychom a mierne zagrcanymi nohavicami)
JUST TRY IT !!