Aké paranormálne javy ste vy, alebo vaši známi zažili?
Svet je plný záhadných javov. Keď ste niečo také či už vy, alebo vaši známi zažili, tak prosím napíšte nám, pretože je to veľmi zaujíma téma. Prosím napíšte nám, len seriózne skutočnosti a malé detičky nech sa radšej idú zabávať inde.
mama vraj videla ducha, ktory nemal nohy..aspon tak mi to popisovala..a videla ho ked sa rano zobudila..a kedze ona neveri na take veci tak to pripisuje tomu ze bolo skoro rano a ze sa jej to mohlo zdat..ale komu by sa uz len zdala taka postava
Ale keď som mala päť-šesť rokov, v noci som sa zobudila na to jak vedľa dverí stojí taká ako keby... krehká postava (neviem to popísať), to bol môj dedo a hovoril mi také tie typické veci že má má rád a podobne, a hlavne čo si pamätám, že budem mať sestričku.
Ráno mi povedali, že zomrel. A momentálne mám desaťročnú sestru. Takže tak.
Ale presne si pamätám, jak som to hovorila rodičom a neviem komu, ale nikto mi nechcel veriť. Vraj sa mi to snívalo a blá blá. Ale ja som si istá tým, čo som videla, aj keď to bolo len raz a pred 10 rokmi.
Nemozem z toho. Toto lietalo aj u nas myslim ze sa to nejak vystrelovalo alebo co... Hlavne komentare si pozrite. Ti ludia dokazu zo vsetkeho urobit taku famu ze...
Raz, keď som mal asi 6 rokov, som sa po dlhom behu z kopca do dediny posral rovno pred babkinými dverami, pretože mi na kopci zabudla dať kľúče od domu.
Pred par rokmi sme ja a moj tato sa vypravali na terase u mojej babky pri BB okolo desiatej v noci, pozerali sme sa na hviezdy. A zrazu jedna z hviedz sa zacala pohybovat obrovskou rychlostou smerom doprava, potom dole, dolava a zmizla...
Moj uz nebohy dedko raz vravel, ze v noci videl v zrkadle v skrini postavu svojej mrtvej matky. Proste v zrkadle nevidel svoj obraz, ale moju prababku.
Potom sa tiez mojej babke a jej sestram snivali sny, ako videli moju ich mamu po pas v plamenoch. Za niekolko rokov sa im zase snivalo ze ju videli uz len po kolena v plamenoch.
Posledna vec co sa stala sa stala mojej babke po smrti dedka. Hovori ze vosla do kupelky a bol tam pritomny moj dedko a ona zostala z toho taka vystrasena ze sa skoro vyvalila na zem a zacala kricat ze sem nema ist. Ona sa strasne boji duchov a podobnych veci a nevydrzi v noci sama doma.
Mojmu tatovi sa viac krat stala jedna vec ked bol uplne sam na dome pri BA. Hovoril ze bol uplne sam v celom obrovskom dome a asi o 23.00 v noci pocul kroky niekoho po schodoch. Hovoril ze sa pozeral a nikto tam nebol, a predsa zretelne pocul kazdy z tych cca 20 krokov v tom tichu. Na dalsi den zasa pocul ako sa prevratilo vedro a pritom v celom dome nebol nikto a to vedro bolo vnutri, takze to nemohol byt vietor. A toto sa viac krat opakovalo s inymi predmetmi.
Nebol som ocity svedok tychto prihod, takze za to nemozem dat ruku do ohna, ale mozno na tom nieco pravdy je
@majo Ja nebývam v paneláku, že by som zobudila susedov
@picasso Ale ja mám z nich panický strach, odjakživa Tento rok mi zomreli traja blízki príbuzní a ja som sa len MODLILA nech sa so mnou preboha niekto nepríde "rozlúčiť". Toľko nocí som presedela s mamou v obývačke keď mi stále dookola hovorila, že babka by mi nikdy neublížila, čoho sa preboha bojím a podobne. Ale ja som prvých pár týždňov len pri malom pohybe alebo zvuku v noci hneď púšťala krokodílie slzy A áno, mám šestnásť!!
@Picasso zalezi od toho co si pod pojmom duch predstavujes...ak si pod tym pojmom predstavujes vsetky nadprirodzene bytosti tak musim povedat ze existuju aj take bytosti ktore ti mozu ublizit...ak si pod pojmom duchovia predstavujes len duse svojich zosnulych pribuznych ktore sa zjavuju aby sa rozlucili atd tak samozrejme vtedy by nemali byt nebezpecny
V nasom byte (sice byt ale miestnosti velke jak sleha upratat moju izbu je na 2 smeny) bol pred nejak 100 rokmi zabity clovek....
A par divnych veci sa tu uz fakt udialo.....
Ked sme s kamaratom asi pred 4 rokmi hrali u nas pocitac v noci tak zo steny zacala kvapkat voda.... bolo uplne teplo cista obloha a zo stredu steny take 3 prudy vody z nicoho nic......
A to sa nikdy predtym ani nikdy potom nestalo..... a zaujimave je ze ta voda ked zmizla nezanechala na tej stene nic... ani poznanie o tom ze zvlhla omietka......
A toto posledne leto som bol doma sam a pozeral som Meet the spartans mal som zavrete dvere a zrazu nieco na dvere mojej izby zaklopalo....
Tak som zahucal ze dalej mozno sa vratila mama a nic. A potom zase a este asi 2-3 krat tak som vstal otvoril dvere a za nimi nebolo nic.....
A potom este ked som zaspaval v ten isty vecer som pocul hrat zvonkohru.... som sa nastval tak som hladal ze odkial ten zvuk ide......
Otvoril som maminu skrinu a tam hrala taka krabicka co ked sa otvori tak hra..... netusil som ze mama nieco take ma v skrini ale aspon mi odlahlo ze ten zvuk nebol v mojej hlave
Stale je tu ale otazka... kto tu skrinku otvoril......
No ..... mal som dost..... a tych prihod co by moja mama narozpravala ked este bola mala .......
Niektorym veciam nerozumieme a preca existuju.... Iste ale je ze malokedy,,, a mozno nikdy.....
este nestali ludsky zivot.... naco sa bat ..... kto vie na co este ludia v buducnosti nepridu
CCA 40 rokov dozadu.. spala v izbe svojich rodičov,všade bola tma a zachcelo sa jej napiť, tak chcela vstať ,no ked sa zodvihla tak uvidela vo velkom oválnom zrkadle, ktoré bolo v ten čas v ich izbe, odraz istej časti kuchyne tak si zo strachom lahla späť, pochvíli sa pozrela zas a stále to tam bolo..čierna silueta muža sediaceho na stoličke s preloženými nohamy s dlhím kabátom,klobúkom rukou podopierajúcou si lokeť o koleno, držal cigáru s ktorej sa dymilo, ten obraz nebol jasný bol zrnitý ale s istotou sa jej nesníval, pokúšala sa zobudiť rodičov no spali ako zarezaní.. ani nevie ako , ale v tú noc ešte zaspala.. nikdy im nič nepovedala, neverili by jej, ale udalosť s tej noci jej dá sa povedať zmenila život, alebo teda ovplivnila dosť zásadne jej myslenie..
cca po 12nástich rokoch videla tú istú osobu pozerať sa práve na ňu keď sedela nedaleko domu v istej reštaurácii s priatelmi, tým že sa naňho pozrela (samozrejme ani vtedy mu do tváre nevidela jednak bol dosť daleko, a po druhé mu klobúk vrhal tieň na tvár) začal utekať , zodvihla sa zo stoličky a pobehla za ním, no po rohu už nikoho nevidela..(nebola možnosť aby sa niekam ukryl)..
to sa stalo mojej mame, a tá záhadná postava s klobúkom nás neopúšta ani v súčastnosti... ale ja osobne som zatial nič také nevidela, až na pár takých nepodstatných vecí ktoré asi nemajú nič spoločné..
no tak mne osobne,ani nepride ze s ami stavaju nejake paranormalne javy,ja to povazujem za normalne,ale mojim blizky sa take stavaju kazdy den,ked ma vidia,ja som taky paranormalny jav,pretoze ja v skutocnosti ani neexistujem,bud sa vam len zdam,alebo vam vazne sibe ,ked ma vidite,ja som len taky duch,bubububu huuuuuuuuuuu ,ale ja vam inak neublizim,ja len tak strasim ,bu
okolo mna sa zacali diat zvlastne veci, kt som spociatku neregistroval a neriesil, cca pol roka, az to dospelo do stadia, ze mi nebolo vsetko jedno, a musel som stym zacat nieco robit. Poviem vam respekt pred takymito temami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale keď som mala päť-šesť rokov, v noci som sa zobudila na to jak vedľa dverí stojí taká ako keby... krehká postava (neviem to popísať), to bol môj dedo a hovoril mi také tie typické veci že má má rád a podobne, a hlavne čo si pamätám, že budem mať sestričku.
Ráno mi povedali, že zomrel. A momentálne mám desaťročnú sestru. Takže tak.
Ale presne si pamätám, jak som to hovorila rodičom a neviem komu, ale nikto mi nechcel veriť. Vraj sa mi to snívalo a blá blá. Ale ja som si istá tým, čo som videla, aj keď to bolo len raz a pred 10 rokmi.
a odporucam okolo pol 4 v noci
Nemozem z toho. Toto lietalo aj u nas myslim ze sa to nejak vystrelovalo alebo co... Hlavne komentare si pozrite. Ti ludia dokazu zo vsetkeho urobit taku famu ze...
Mimochodom » www.lietajucelampiony.sk/... ... tiež sme si to minule púšťali
Potom sa tiez mojej babke a jej sestram snivali sny, ako videli moju ich mamu po pas v plamenoch. Za niekolko rokov sa im zase snivalo ze ju videli uz len po kolena v plamenoch.
Posledna vec co sa stala sa stala mojej babke po smrti dedka. Hovori ze vosla do kupelky a bol tam pritomny moj dedko a ona zostala z toho taka vystrasena ze sa skoro vyvalila na zem a zacala kricat ze sem nema ist. Ona sa strasne boji duchov a podobnych veci a nevydrzi v noci sama doma.
Mojmu tatovi sa viac krat stala jedna vec ked bol uplne sam na dome pri BA. Hovoril ze bol uplne sam v celom obrovskom dome a asi o 23.00 v noci pocul kroky niekoho po schodoch. Hovoril ze sa pozeral a nikto tam nebol, a predsa zretelne pocul kazdy z tych cca 20 krokov v tom tichu. Na dalsi den zasa pocul ako sa prevratilo vedro a pritom v celom dome nebol nikto a to vedro bolo vnutri, takze to nemohol byt vietor. A toto sa viac krat opakovalo s inymi predmetmi.
Nebol som ocity svedok tychto prihod, takze za to nemozem dat ruku do ohna, ale mozno na tom nieco pravdy je
a druhému sa doma u babky čo zomrela trásla chlannička (a to je aj tuším pravda)
a on má ešte aj 7000 stranovú knihu o area paesátdva a paranormálnych oných.....
@12
@13 Ja viem, ale predsa, vysvetli, čo je na oblohe doprava, dole a doľava
@picasso Ale ja mám z nich panický strach, odjakživa Tento rok mi zomreli traja blízki príbuzní a ja som sa len MODLILA nech sa so mnou preboha niekto nepríde "rozlúčiť". Toľko nocí som presedela s mamou v obývačke keď mi stále dookola hovorila, že babka by mi nikdy neublížila, čoho sa preboha bojím a podobne. Ale ja som prvých pár týždňov len pri malom pohybe alebo zvuku v noci hneď púšťala krokodílie slzy A áno, mám šestnásť!!
@Picasso Tak či tak pozrieť sa do zrkadla a vidieť tam niekoho iného ako mňa, posral by som sa, rovnako ako to s tou kúpeľňou.
Sme stvorení z energie, podľa mňa je to nejaká uvoľnená silná energia, niečo čo ešte nepoznáme, niečo čo nieje preskúmané.
A par divnych veci sa tu uz fakt udialo.....
Ked sme s kamaratom asi pred 4 rokmi hrali u nas pocitac v noci tak zo steny zacala kvapkat voda.... bolo uplne teplo cista obloha a zo stredu steny take 3 prudy vody z nicoho nic......
A to sa nikdy predtym ani nikdy potom nestalo..... a zaujimave je ze ta voda ked zmizla nezanechala na tej stene nic... ani poznanie o tom ze zvlhla omietka......
A toto posledne leto som bol doma sam a pozeral som Meet the spartans mal som zavrete dvere a zrazu nieco na dvere mojej izby zaklopalo....
Tak som zahucal ze dalej mozno sa vratila mama a nic. A potom zase a este asi 2-3 krat tak som vstal otvoril dvere a za nimi nebolo nic.....
A potom este ked som zaspaval v ten isty vecer som pocul hrat zvonkohru.... som sa nastval tak som hladal ze odkial ten zvuk ide......
Otvoril som maminu skrinu a tam hrala taka krabicka co ked sa otvori tak hra..... netusil som ze mama nieco take ma v skrini ale aspon mi odlahlo ze ten zvuk nebol v mojej hlave
Stale je tu ale otazka... kto tu skrinku otvoril......
No ..... mal som dost..... a tych prihod co by moja mama narozpravala ked este bola mala .......
Niektorym veciam nerozumieme a preca existuju.... Iste ale je ze malokedy,,, a mozno nikdy.....
este nestali ludsky zivot.... naco sa bat ..... kto vie na co este ludia v buducnosti nepridu
cca po 12nástich rokoch videla tú istú osobu pozerať sa práve na ňu keď sedela nedaleko domu v istej reštaurácii s priatelmi, tým že sa naňho pozrela (samozrejme ani vtedy mu do tváre nevidela jednak bol dosť daleko, a po druhé mu klobúk vrhal tieň na tvár) začal utekať , zodvihla sa zo stoličky a pobehla za ním, no po rohu už nikoho nevidela..(nebola možnosť aby sa niekam ukryl)..
to sa stalo mojej mame, a tá záhadná postava s klobúkom nás neopúšta ani v súčastnosti... ale ja osobne som zatial nič také nevidela, až na pár takých nepodstatných vecí ktoré asi nemajú nič spoločné..
Inak duchovia môžu ublížiť, zastaviť díchanie, paralizovat ťa alebo obe možnosti naraz.Stačí si niečo pohladať na forum.mysteria.sk