topvar? to je mozne, ze to tu niekto napise? najhorsie pivo snad..
a pilsner napise snad len taky clovek, co pivo videl akurat tak na obrazku..pretoze je asi 1000 lepsich ceskych piv v omnoho lepsich cenach a to, ze je to svetozname, este neznamena, ze je to aj dobre
@peterpiper keď si taký pivný gurmán ako sa tváriš, tak mi povedz, či ti viac chutí Starobrno ako Plzeň?..lebo v tomto jednoduchom príklade aj moja laická prepitá pečeň vidí markatné chuťové rozdiely, ktoré hovoria v prospech plzne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
keĎ nie tak pilsnera
Kelt, Steiger, Starobrno
a pilsner napise snad len taky clovek, co pivo videl akurat tak na obrazku..pretoze je asi 1000 lepsich ceskych piv v omnoho lepsich cenach a to, ze je to svetozname, este neznamena, ze je to aj dobre
a ochutene: Desperados
ešte Kozla mám rada, alebo Gambrinus, alebo Staropramem. Ale slovenske piva mi nesmakuju. Hlavne odkedy vsetko kupil Heineken su to same patoky.
gambrihnus..........mnam
@suhayka To je české pivo, takže STAROPRAMEN... (bez mäkčeňa)
no kebyze som prachaty pijem asi Heineken , Gambrinus , Pillsner atď.
a neznasam Corgoň blééé že naj pivo šat mi je doblvania s toho !!! este capovane sa da ale inac nee fuj
no kebyze som prachaty pijem asi Heineken , Gambrinus , Pillsner atď.
a neznasam Corgoň blééé že naj pivo šak mi je doblvania s toho !!! este capovane sa da ale inac nee fuj
najlepsie CAPOVANE