Zdravím hlavne dievčence, chcel by som vedieť aké plyšáky sa vám páčia myslím medzi macom , psom a pandou ďalej oči veľké, malé ,smutný ,vysmiaty so záplatami alebo nie Prosím pomôžte mi hľadám plyšáka pre veľmi dobrú kamarátku a dlhoročnú lásku má
ak mozem odpovedat za frajerku, tak jej sa pacia tie nici ovecky, om nom z cut the rope, niektore plysaky z rozpravok a macovia, ale nie tie gycove so srdieckami i love you a podobne.
mne sa páčia hebké so zadkom plným guličiek n_n
a keď majú nejaké doplnky, ako šál, ponožky alebo tak
ale keby mi dakto doniesol špeci plyšáka z niečoho, čo mám rada, to by sa viac počítalo
ako napríklad Stewieho z Family Guy, alebo Staníka zo SP, Totora alebo tak
nemám ich rada prídu mi pre vesmír zbytočné ale spím len so slonom a s vlastnoručne ušitým medveďom a to len preto lebo k ním mam ten nejaký tzv. citový vzťah
budem dúfať, že naozaj miluje plyšáky, lebo inak dávať 20 ročnému človeku plyšáka mi príde trochu zvláštne. Resp, rozhodne by som nechcela, aby mňa niekto vítal s plyšákom
a naco ti bude vediet akych mame radi my? ako to suvisi s tvojou kamaratkou? nazor vacsiny sa nemusi zhodovat s jej nazorom kup jej nejakeho z rozpravky/filmu co ma rada, to by si mal vediet
juuuuuuuuuujjjjjj ...ja zboznujem najviac takych tych hunatych, chlpatych, hebuckych a ktori su viac realistickejsi nez ako ti rozpravkovi typu macko pu a podobne..napr , ,
tiež ich veľmi nemusím, ľudia z môjho okolia veľmi dobre vedia, že mi ich nemajú dávať, lebo ma to nepoteší a doma na to bude sadať prach zbytočne ..ale celkom sa mi páčia medvedíky so záplatami, tie Me&You;, sú podľa mňa pekné a decentné, nie také detské, len trochen podrahšie
a bol to najkrajší darček aký som kedy dostala lebo som ho dostala len tak a úplne ma ním prekvapil. a hlavne ma dostalo to, že som mu ho len raz ukázala, že takého chcééém. a on si to zapamätal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
S týmto ti veľmi neporadím, naposledy som plyšáka dostala, keď som mala asi šesť rokov...
a keď majú nejaké doplnky, ako šál, ponožky alebo tak
ale keby mi dakto doniesol špeci plyšáka z niečoho, čo mám rada, to by sa viac počítalo
ako napríklad Stewieho z Family Guy, alebo Staníka zo SP, Totora alebo tak
podľa mňa je to uplne cute a je to aj prakticke kedze to mozem mať ako vankušik
,
,
Mne sa páčia také ako v @12 hlavne ten prvý. Proste klasické zvieratko a chlpaté.
A úuplne sa zhodujem s názorom : @11 @nataly005
a nemám rada záplaty, nápisy a tak, a také tie "ikeovské" plyšáky..
a súhlasím, pandičky sú super!
som chcela napisat velky maco aj so zaplatou moze byt ale nie smutny.. taky troezvy pohlad nech ma
a bol to najkrajší darček aký som kedy dostala lebo som ho dostala len tak a úplne ma ním prekvapil. a hlavne ma dostalo to, že som mu ho len raz ukázala, že takého chcééém. a on si to zapamätal
Hocico hunate hebucke hlupo vyzerajuce a velke ako ja sama najlepsie.
mne osobne sa najviac páčia ovečky, pandy a taký tí mackovia ako v @25 , ktorý majú niečo na tričku