to bola taká kačka či kura, či čo to bolo, ale normálne to malo laby, nie krídla a nohy. ale malo to zobák!!! a také vlasy na hlave... číro mi ju doniesol ujo z paríža, doteraz ju mám, mucu moju
jezka ale aj monciciho , skoda, ze uz nie je monci, ale jezko este stale a nojnovsie pribudol kamoc maco, ktoreho som zachranil zo sekaca , ale to je taky pravy maco a nie taky novodoby drist
nikdy som sa nehrala s plysakmi, nemala som ich rada.. jedineho, ktoreho som mala, tak som dala psovi.. potom sme uz iba postupne nachadzali po dvore chvost, labu, ucho a pod.... teraz mam dokopy doma asi dvoch - darovaných - tych mam rada
zaba co dostala mama od oca neviem asi na narodky ci na jaku chujacinu...ale asi na narodky by jej taky biedny darcek nedaval...no odbocujem od temy potom uz musela byt moja, lebo ako rozmaznane deti typu ja...co ked nemaju co chcu b kuse revu
no ked som bola malá som mala velmi rada jedného čo som ho aj volala macko až neskôr som zistila že to bol vlastne pes a potom som mala plyšovú pandu ale tá mi raz spadla do mláky a mama ju vyhodila lebo bola polorozpadnutá už no a potom neviem
ruzovy panter, co mi oco doniesol zo zahranicia(kamionista), ked som mala cca rok-dva..to bola moja naj hracka cele detstvo,aj ked som mala kopu inych...
mala som plyšovú mačku volala som ju kocúr v čižmách..Bola úplné stara a našla som ju na povale. Ja som ju mala straašne rada, všetky nové hračky som zahodila alebo zničila a moju mačku na ktorej boli mole blchy červotoče som milovala chudatko neviem kde teraz je
pes este teraz ho mam uz nema jedno oko ale uz som ho aj parkrat sil a to oko asi 2krat a potom zmizlo navzdy ale zatial sa ma dobre ale ked to pisem rozmislam kde som ho dal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov