menzes hovori vždy moja mamina inak neviem, používam asi každé s výnimkou periódy, tak ma to ešte nikdy nenapadlo nazvať, ale absolútne mi to nie je proti srsti
perioda je nahodou popiči keď to človek vyslovíí tak okolitý svet sa min. pousmeje
a neznášam oné slovo "menštruuješ" to je čosi hrozné...to jak keby som strikovala na nejakom robotníckom 5 metrovovom stroji s 3 kýblami hnoja na hlave...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
býv. spolužiačka hovorila jahôdky, to ma tiež dosť iritovalo. na strednej sme vraveli situejšn, to bolo prijateľné celkom.
ale menzes, bleugh.
krámy je také praktické, krátke a výstižné
perióda je také internešnl
no ale menzes... grcám z toho slova, rovnako ako z mesiačikov, ako aj z hocijakých zdrobnenín pomenúvajúcich bežné veci
A žiadne pomenovanie mi nevadí ale z "menzes" grcám (blee)
tam som este chcel dodat, ze ja si menstruaciu a ine slova, ako vagina, penis, sex, kondom a podobne, nahradzam svojim vlastnym, aby to znelo krajsie
ale aj krámy
otec hovorí, že "zas paradajková?" akože narážka na tú polievku a mňa z toho vždy extrémne napne
Neznášam keď niekto povie že má svoje dni, má ženské - to je otras!
Ale pomenovanie, ktoré sa mi zatiaľ najviac páčilo, bolo anglické "blowjob-week"
a neznášam oné slovo "menštruuješ" to je čosi hrozné...to jak keby som strikovala na nejakom robotníckom 5 metrovovom stroji s 3 kýblami hnoja na hlave...
my sme to pomenovali so spolužiackami desiata
a v niakej knihe to bolo pomenovane že JAZDíš NA BIELOM PONIKOVI xD