Hm.. ako tak rozmýšľam, k práci som bola vždy promiskuitná. Kozmonaut, požiarnik, lekár, ochranár prírody, gitarista, člen kapely, textár, skladateľ, vodič kamiónu, taxikár, VODIČ BALÓNU (*veľký sen , kolotočár, predavač v potravinách (*myslela som si, že budem mať jedlo zadarmo - naivná predstava), kritik, tvorca reklám, ARCHITEKT (dlhá epocha, spustila som z nej), zubný technik a pokiaľ si správne spomínam, jedného času som myslela, že by ma mohlo napĺňať rozdávať humor a radosť a pracovať v rádiu, alebo sa venovať kresleniu rozprávok.
Žiaden z potenciálnych snov však neprekročil zrelú hranicu predpokladu a obdivujem všetkých, čo vedeli od mala, čo chcú, v čom môžu byť dobrí a budovali na tom.
Ked som bola malá obdivovala som baletky, a tak som veľmi chcela byť baletkou ale vďaka mojím nohám to nebolo možné.. Ako plynul čas začala som sa opičiť po kamarátkach, chcela som byť ako oni... Vtedy letela veterina.. Ako staršiu ma nelákalo nič iné iba umenie... Od malička som kreslila.. Ale začalo ma lákať spievanie, vymýšľanie vlastných pesničiek s tým že by som ľudom odkázala čo cítim a tak... Speváčkou by som rada bola aj teraz, milujem to, ale bohu žiaľ nemám na to hlas.. No nejak som sa rozpísala.. Tak sorry
ako úplne malinká som chcela byť sudkyňa, potom prekladateľka, učiteľka v MŠ ale v poslednej dobe mi hlavou chodí jedine umenie tanečníčka, ilustrátorka rozprávkových knižiek, speváčka, maliarka a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Hm.. ako tak rozmýšľam, k práci som bola vždy promiskuitná. Kozmonaut, požiarnik, lekár, ochranár prírody, gitarista, člen kapely, textár, skladateľ, vodič kamiónu, taxikár, VODIČ BALÓNU (*veľký sen , kolotočár, predavač v potravinách (*myslela som si, že budem mať jedlo zadarmo - naivná predstava), kritik, tvorca reklám, ARCHITEKT (dlhá epocha, spustila som z nej), zubný technik a pokiaľ si správne spomínam, jedného času som myslela, že by ma mohlo napĺňať rozdávať humor a radosť a pracovať v rádiu, alebo sa venovať kresleniu rozprávok.
Žiaden z potenciálnych snov však neprekročil zrelú hranicu predpokladu a obdivujem všetkých, čo vedeli od mala, čo chcú, v čom môžu byť dobrí a budovali na tom.
ale keď som uvidel ako raketoplán Challenger skončil, tak som si to rýchlo rozmyslel.
Ale teraz už viem, že sociologička.