podľa toho kde sa nachádzam, v práci - prispôsobujem sa ostatným, takže je to pestré, väčšinou je zapnuté Rádio Expres alebo Vlna, keď idem s otcom autom, tak on zvykne mať Rádio Slovensko alebo Reginu a ja si zvyknem občas naladiť Anténu Rock alebo ak sa podarí, tak Rockovú republiku...
ten zoznam znie hrozivo ale vlastne som väčšinou k tomu viac-menej dotlačená, z vlastnej iniciatívy rádio nezapínam takmer vôbec
Väčšinou nepočúvam rádio, ale občas si pustím Future Synthpop stanicu na internetovom rádiu, » www.di.fm/futuresynthpop.... Väčšinou hrajú fajn a okrem desať sekundovej reklamy medzi pesničkami je to non-stop hudba, žiadne správy ani počasie, ani sprosté relácie.
Europa 2 má podľa mňa dosť sympatických moderátorov, veľa krát sa aj usmejem a zasmejem, keď ideme v aute s priateľom, hrajú tam dookola to isté - ale tak nevadí, ja mám rada aj takéto populárne hudby A potom Antena rock ak je na to nálada a fakt SEM-TAM Fun radio - Sajfa má super reláciu
tak ja podla nalady, dakedy aj reginu dam alebo Slovensko ked vypravaju zaujimavo, inak vacsinou Antena a Vlna...Rocková republika pusta Zonu A, takze tych uz nepocuvam, kvoli tym Konikovym nazorom imbecilnym
kedysi som zvykla jemné melódie , lebo tam hrávajú väčšinou to čo sa mi páči mňa taká hudba ukludňuje ale už dosť dlhú dobu počúvam rádio len v aute a tam túto stanicu nemáme naladenú... takže väčšinou prepínam medzi Expresom, Europou 2 a Fun radiom... a keď sa mi nepáči nič z toho čo práve hrajú tak proste to proste vypnem
v kuchyni mame SRO, ide hlavne o informacie, pocasie a bla bla.. v sobotu mam velmi rada studio svet, lebo sa dozviem vela zaujimavosti a potom ide palenica borisa filana a jeho glosy su genialne!
vsade inde (auto, kupelna) fici rockova republika
Momentálne som si obľúbila Český Rozhlas Jazz. Tie slovenské komerčné rádia moc nemusím... stále to isté ,,kvalitné" dookola.. ale niekedy si pustím ešte rakušáci majú fajn rádia ...
@savvym a ešte ti aj navrhuje skladby... ale tak tazsie najdes nieco nove...radia sice hraju dookola to iste, ale obcas, fakt obcas tam pocujes novu zaujimavu hudbu
@openmindedfreak vieščo teraz už fakt neviem, je možné, že si mýlim Anténu s Rockovou republikou...je možné že to púšťajú aj na oboch... počul si to dakedy na Rockovej republike ? asi si nevspomenieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ten zoznam znie hrozivo ale vlastne som väčšinou k tomu viac-menej dotlačená, z vlastnej iniciatívy rádio nezapínam takmer vôbec
vsade inde (auto, kupelna) fici rockova republika
a nie je problém vyrobiť kryštálku