zimu, lebo mi neni teplo a nesvieti na mňa Oskar furt a mám asi aj viac chuť na sex vtedy a proste už tak som sa narodila, že mám odpor ku všetkému teplému, hlavne k letu
jar, keď sa začne po nekonečnej zime oteplovať a už pri 10 stupňoch si chodíme v kraťasoch a tričkách, pretože je to úplná zmena oproti zime. a leto, pretože skapínam od horka, ale zároveň aj šťastia.. spomienky na leto sú vždy také svetlé, slnečné a usmievavé
zima je taká praktická a jar je užasná lebo v jari som sa narodila a je to celkovo krásne ročné obdobie-všetko sa brebúdza zo zimy ,kvitne rastie,krásna vôna rozkvitajucej sa prirody. No hlavne aj psichyka cloveka sa tiež brebudza so zimneho spánku.
jesen a podzim jednoducho je to farebnejšie leto s fajnovým čerstvým a vlhkým počasím a vzduchom, taká strašidelná atmoška, mám rád i leto ale nie tie horučavy a aj zimu, jar ani nie lebo mám alergiu a tá príroda? no tá je pekná i ked je hmla
v lete je kurevsky teplo a to úplne nenávidím, idem zomreť v posledných dňoch....v zime je zase moc zima a potom ked sa ten sneh topí, no hnus....jar by bola fajn, len keby všetko nekvitlo a nepuchli mi z toho sliznice....takže jeseň, keď svieti slnko
Leto - narodila som sa v lete a väčšinou aj to ročné obdobie v ktorom ste sa narodili je vaše obľúbené. Prázdniny = kúpaliská - čapovaná kofola, langoše, zmrzlina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tie farby a teploty stovrene pre mňa
(počas jesene a zimy mám najradšej jar a leto)
leto, lebo sú prázdniny
jeseň, lebo je vonku fajne a to sfarbenie lístia... no waw
zimu mám asi najmenej rada, ale Vianoce a sneh to kompenzujú... takže milujem celý rok