V zime ma sere v meste ten pojebaný sneh, na jar mi stále slzia oči a kýcham.. v lete je strašné teplo, to tiež v meste nie je bohvie čo... jeseň? Takto v meste asi jeseň, ale ináč mám rád všetky, keď môžem byť tam, kde chcem.
úplne všetky. Na zime mi vadí tá zima a to že sú dni krátke a ráno vstávam do tmy, do zimy z teplej postele. Jeseň mám rada slnečnú, teplú a farebnú. Leto mám rada celé a jar tiež, keď všetko pučí a kvitne, pekne sa na to pozerá po tej nezelenej zime. Len zas tam mi vadia tie alergie...
Mám rada leto,ale nie keď su 30-35 stupňové horúčavy.Uplne mi stačí tých 25 stupňov Zimu mám tiež rada,ale vadí mi,že sa skoro stmieva . a taktiež mi vadia tie skurvené mrazy ....Jar a jeseň mám asi najradšej
milujem, keď už o ôsmej ráno môžem vyjsť von v žabkách a kraťasoch a keď večer / v noci môžem ísť von v sandálkach a šatách. a milujem, keď sa vyvaľujem na slnku a potom sa ponorím do studenej vody. a ešte to, keď sa môžem prejsť po vonku s mokrými vlasmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ste vazne taky jebnuti alebo to len hrate?!