1, Drsná baba,ktorá vie čo chce a nezaujíma ju trápny Gucci,Versace,ale vie nakupovať a aj haluzí? a nad niečim nejaší 15 min.dokola napr. (polámala som si necht!
2, Ružová Bárbinka,ktorá býva v ružovej detskej nakupuje zásadne ruž
ja som možnosť 5 a to je nekrofilné úchylné čosi čo je zahrabané do kníh, poriadku a robení napriek starým ľuďom a skôr to chodí neoblečené ako oblečené a keď už oblečené tak do vyťahaných obrovkých handier
aj ja mam dost ruzovych veci...ale ze by som bola barbina tiez ma bavi florbal a som urazliva a myslim ze kazda zena ma zenske zbrane...tiez viem co chcem a nenecham si skakat po hlave ale nehorazne ma dokaze nasrat zlomeny necht a myslim si ze som pekna
@aduss vieš čo je najlepšie??? Že veci,v ktorých si s a našla vykresľuješ do nebies a tie ostatné dve(čo mimochodom mne tiež nie sú po chuti) zvozíš pod čiernu zem,len aby ti tu ľudia vydvihli sebavedomie..
To je vyber jak dat si zaziva priklincovat najprv pravu nohu, alebo najprv lavu nohu, alebo si dat zaziva priklincovat ako prv pravu ruku, alebo lavu ruku :p
Utla postava , tmave vlasy , nema rada futbal ale hokej , neni to namyslena picka , oblieka sa sexi , ked jej poviem ja ze je pekna tak sa bude cervenat , vie co chce , je sebavedoma ale ne namyslena , ma macku a ma radsej kecup ako horcicu , toto by stacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
hej som spokojná
tak ktory zakladny typ som teda???
To je vyber jak dat si zaziva priklincovat najprv pravu nohu, alebo najprv lavu nohu, alebo si dat zaziva priklincovat ako prv pravu ruku, alebo lavu ruku :p
Hm horcica je humus ze? to len tak sa pytam
Podme sa bavit o este dolezitejsiej teme !
Kto by podla teba vyhral Batman alebo Zoro?
Sranda by bola keby ho ten pavuk kusol ale nemal by te siete , len by mu narastlo este 6 dalsich noh
no Bratislavska ZOO , tam co nemaju poriadneho leva ani tigra ale zato pavukov a roznej malej havede jak nasratej
hej havede, ale nie v terariach ale okolo kosov s odpadkami