to sa neda nejako specifikovat.musi sa ta velkost hodit tej konkretnej babe.to asi v skratke pre menej chapavych znamena ze na jednej sa mi pacia 2 a na druhej 3jky na dalsej aj nieco viac ako 4..na stvrtej 1tky..proste musia sa hodi k postave...cize aj nejaka vychdlica ma 4ky tak to pre mna je viac odpudive ako lakave...
Je mi to šuma fuck ...len nech su to neni extremy a čiže bud take ,že prsa po tatinkovi a cpe se medzi sviet a priliš velke tiez nemusim ...ale inac ako vravim je mi to šuma fuck
@husky hocikde hocikedy a ved normalne objatie prsami to prides a pritisnes sa na tu druhu holku len prsiami chapes ze nie telom ani ju rukami neobijmes len si pritlacite prsia k sebe
@husky jasne ale tak ja sa tak obijmam so vsetkymi kamoskmai nie lne s tou
@45@heartxcore jak si mi dojebtoto meno ...ja viem ze mi to zmizne, ale uz si to stejne seci okolosediaci fsimli ...a nechces mi sprafit nejaky vykusany obrazok? budem mat akoze tetovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ja osobne uprednostňujem menšie pred večšími.
To aby som založil anketu že aké ..... sa páčia babám.
ale tak vo vseobecnosti asi tie 2-3.
@33 @heartxcore dakujem za reklamu na moje prednosti... z ktorych ani nahodou nechces urobit nulky, ze?
@heartxcore genialny napad ale asi by som skor uprednostnila odstranenie toho laveho oznackovania
Inak vies ze ta milujem
@45 @heartxcore jak si mi dojebtoto meno ...ja viem ze mi to zmizne, ale uz si to stejne seci okolosediaci fsimli ...a nechces mi sprafit nejaky vykusany obrazok? budem mat akoze tetovanie
ano viem aj ja teba mici
@52 vtipne
@husky taky dlhy jazyk nemam a take privitanie si zasluzi len moj zakonity manzel