Momentálne? Dr. Housa, Big Bang Theory, Skins, Priateľov a Krok za krokom (od prvej série)... a potom také čo idu v televízore si raz za čas pozriem, kriminálky hocijaké a tak.. Ale tieto akože pravidelne a rad za radom všetky diely.. Musím vždy pozerať nejaký seriál, neviem čo by som robila inak
v poslednej dobe OC, ale prisiel som len po druhu seriu a uz som dalej nepozeral, mozno ked bude nalada, inak futurama, aj 6. seria je celkom podarena, narozdiel od simpsonovcov, ktori idu uz niekolko rokov dolu vodou ...
Momentálne Chuck, Gossip Girl, Make It or Break It, How I Met Your Mother, Hellcats, The Big Bang Theory a The Vampire Diaries. Čakám kým začne nová séria u Californication, Weeds, Skins a Pretty Little Liars a mám v pláne dopozerať Supernatural a začať pozerať Misfits. A občasne si do toho pozriem Family Guy alebo South Park. A smútim za Life UneXpected.
Kosti to teraz úplne najviac 6 sériu len v Amerike mávajú často nejaké pauzy, tak potom dlhšie trvá kým sa nový diel dostane na net :´( a potom ešte Dr. House
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
...len mi tam chýba Zack bez neho to neni ono...
a ešte aj O.C som pozerával
ale od neho prakticky akékoľvek
...a stále som nenašiel nejaký poriadny let's play Portalu 2, tak tajne dúfam že aj to začne robiť...
Simpsonovcov som už dopozerala minulý týždeň :/
a teraz South park od začiatku
občas si pozriem aj Futuramu alebo American dad
potom Gossip Girl, Vampire Diaries, Dexter, HIMYM, Fringe, Dr. House. + ešte anime.
Torchwood
Doctor Who
The Story of Maths
My Family
Shameless
Vraždy v Midsomeri (tie jediné v TV)
Ze tu nikto nenapisal 1000 a 1 noc to je fakt zaujimave
Secret Diary of a Call Girl (dosť zaujímavy)
The Big Bang Theory
stratene duse, sefka- i ked to vlastne nie je serial