@samanthamm hej? Kde? Mám na mysli neanonymné miesta, ako je Birdz... Navyše podľa mňa takéto témy zakladajú a píšu do nich najmä ľudia, ktorí nie sú veľmi sexuálne aktívni v realite... Človek s vyrovnaným partnerským životom nepotrebuje takéto veci rozoberať mimo svojej postele, prípadne veľmi blízkeho okolia.
@diablo7@majo nie to si predstavuješ že si mrtvola a že ťa dosi znásilňuje alebo oni vedia ísť aj do márnice si lahnúť medzi mrtvoly... ale spýtaj sa radšej @barky ho jeho to v celku zaujalo, ten by ti vedel viac o tom povedať
a v reály niesy zábavná...? a aká si, len mi nepovedz že neznesitelná fúrija preto že tomu neuverím... mkamka čo keby si my ukázala svoju skutočnu tvár...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a o mne je všeobecne známe, že ti túto túžbu dokážem vyplniť...
ani niesom, no poznám pár bisexuálnych dievčat, ktoré priam zbožňujú sex z kamarátkou...
to si celá ty
veď práve o to mi išlo... a mimochodom nepozáme sa...? zdáš sa mi hodne povedomá...
Inak chlad; studené ruky, steny, voda, závan z okna..aargh.
žiadna nieje ako ty ... to jsou ale žvásty...
no dobre, keď teda chceš tak ťa nepoznám... mkamka tak ráno v autobuse...
dostala si ma neboj robim si len srandu, vôbec ťa nepoznám... aj keď si celkom zábavné dievča... škoda...
Ako vidim, najlepsie germanske zvyky su opat v mode... :/
Inak je to prazdna, bohapusta a idiotska tema, ktoru nevylepsi dokonca ani toto video.
keď si myslíš, že som zábavná, tak máš to šťastie, že poznáš len moju Birdz tvár inak by si nechcel
no to stým že si mi povedomá som myslel vážne
a v reály niesy zábavná...? a aká si, len mi nepovedz že neznesitelná fúrija preto že tomu neuverím... mkamka čo keby si my ukázala svoju skutočnu tvár...
fúha, možno keby si sa spýtal @shining alebo @laso
ale som tichá, teda s výnimkou úchylných rečí
musím sa priznať že aj mňa tak trocha desíš, hlavne keď som sa dozvedel, že si tak trocha úchylná
aj keď tiché dievčatá, vedia byť hodne vášnivé, preto že dokonale ovládajú reč svojho tela a to predovšetkým pri milovaní...
@hajzelodkosti zlaty dazd FTW
po pravde nie, nevšimol, zrejme preto že je to tam biele na bielom
takže ty si asexuálna...? si prvá ktorú poznám (vlastne nepoznám z psychologického hladiska mi to nedá neopýtať sa:
mkamka podľa čoho súdiš že si asexuálna...?