Ahojte, vyhrala som tetovanie v hodnote 150 eur a fakt netuším, čo si dať vytetovať. Poraďte mi, čo sa páči vám. Obrázky, námety, tetovania, proste nejakú tú inšpiráciu.
predaj to. tetovanie by si si mala davat robit z vlastneho presvedcenia a motiv by ti mal nieco hovorit, nieco pre teba znamenat alebo mat nejaku symboliku .... inak je to picovina, mas to na zvysok zivota ...
Dat so kerku preto ze si vyhrala poukaz na kerku v hodnote 150€ ked ju mozes vyuzit aj neskôr nechaj si to prejsť hlavou co by si tam vážne chcela mat, ked nie predaj to a peniaze si odloz do času ked budeš rozhodnuta peknú vec si dam na plochu v PC nie tetovat hneď uz keby som sa dal kerovat tak fakt niečo co chcem mat na tele do konca života lebo to pre mňa ma hlbsi zmysel
tak ak sa pýtaš aké si máš dať tak si nedávaj Ako nemyslím že tvoje tetovanie musí mať pre teba mega brutal psychologický význam, ale ak fakt nevieš až tak že sa spýtaš na Birdze....
mne sa páčia kosatky alebo vlci poprípade aj lapače snov su pekné, alebo sovy.... ale každopadne zaleží na tebe čo sa ti páči. pokukaj sa na nete, niektorí tateri maju aj fb stranky tak popozeraj ake všelijaké sú a ked sa ti niektoré zapáči tak ho ešte vieš vylepšiť o nejakú drobnosť navyše a bude to originalne
@23 ano toto si daj urcite. a nejak to skombinovat este s jelenou hlavou geometricky zakreslenou a ak sa to do tych 150 e zmesti tak ti odporucam este citat "forgive but don't forget" :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a snáď si nechceš dať niečo čo ti iní poradia
na lýtko
to ťa bude úplne vystihovať.
och prečo to nemôžu vyhrávať tí čo majú ucelenú predstavu, len financie chýbajú
a keď už tak by som si vymyslel vlastný symbol ktorý by niečo reprezentoval, malý nenápadný, na polo viditelnom mieste
čiže symbol s podstatou (mám rád minimalistický štýl)