@flysser ja som mala taku podkrovnu izbu a prenikalo do nej svetlo, preto to bolo take nazltle a lietal tam prach to sa mi akokeby snival sen z paralelneho sveta a bola som strasne mala, to bol pre mna riadne fascinujuci zazitok
asi som divny ale ja proste neviem ,same hovadiny lietaju prisery a bla bla bla a zrazu nieco uplne ine a tak a pri takychto kktinach nemam cas este rozmyslat akej farby ten sen bol
@h8u dik za radu ale v podstate mi ani nechybaju takze to vobec nebudem riesit,a to ze si ich nepamatam moze byt aj tym ze mam kratkodobu pamat?? Ak hej tak presne viem kde je chyba
farebne a hororove minule jeden taky ze idem po presove, cele mesto vyludnene, take tmave mraky a som zbadal taku babku uplne strasidelnu celu v ciernom a ma zacala nahanat a najhorise je potom spankova paralyza co sa mi stava tiez casto, ze normalne sa zobudim v noci a nemozem sa vobec hybat, a potom zaspim a zobudim sa az rano
@matwoo fuj fuj, tou babkou si mi pripomenul sen.. snívalo sa mi o mojom dedkovi, ktorého poznám iba z fotiek.. stál otočený chrbtom, potom sa otočil na mňa a usmial sa.. akurát že namiesto normálnych zubov mal také tie veľké detské zuby, novo narastené trvalé. Ešte mu jeden vyrastal tak zhora, ako 10 ročnému chlapcovi. Fuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
farebne, nikdy som nemala ciernobiely, len raz zlty
Snivam divoko.
ale mne sa málokedy čosi sníva (alebo dobre teda, málokedy si ten sen pamätám) a keď už si ho pamätám, tak je strašideľný alebo nepochopiteľný..
A posledne 3 dni mam strasne zaujimave a bujne sny.
Ale v čiernobielom prevedení by to bolo zaujímavejšie.
ani ja si to neuvedomujem ale asi ak by som snívala čiernobielo bolo by to divné tak by som si to asi všimla
@frano sníva sa ti každú noc niekoľko snov, ale žiaľ, si ich nepamätáš.. skús pogúgliť trocha, určite sú nejaké techniky na to si myslím..