Mne sa každý večer zo štvrtku na piatok sníva rovnaký sen. Sedím za stolom a niečo píše, zrazu za mnou príde nejaké dievča a začne kričať a vtedy sa zobudím. Divné nie, keby som stretol to dievča tak by som možno vedel o čo ide ale nikde ju neviem nájsť. Takže keď máš ryšavé vlasy do vrkoču, modré oči a strojček na zuboch tak sa ozvi.
bobi- a vies ze ked sa ti nieoc take sniva zo st. na piatok...tak ti niekto nieco robi...ale nemusi byt spojenie zo snom...mne sa tiez casto sniva jeden sen dookola...a teraz sa mi snival z piatkou na sobotu a bol to opakovany sen..a ja som ho myslienkami riadila lebo som vedela co sa stane...
Mne sa napriklad dnes snivalo tusim nieco zaujimave, ale nepamatam si velmi co ...ale niekedy taky pekny sen potesi. a sniva sa mi ako kedy, niekedy si nic nepamatam... vacsinou nieco ze niekto zomrie, alebo nejaky problem..alebo nieco s priatelmi a tak
ja mám tiež podivné sny, najma tieto dva dni, predvčerom sa mi snivalo že som s chalanom ktoreho chcem, sedeli sme spolu a on si ma pritúlil. To bolo také ako živé.
No a včera sa mi stalo to čo v tom sne, len s iným chalanom (ktory sa zhodou okolností vola rovnako ako ten zo sna) ale necítila som sa ako v tom sne.(lebo toho chalana nemam tak rada)
mno a dneska sa mi snival dalsi taky sen, išla som niekde s inym chalanom a oprela som sa o nho a on ma drzal, potom akoby sen prepol a ja som sa v tom sne vedla neho zobudila. Tak som sa zlakla ze som sa aj normalne zobudila.
Ako je toto normalne? (dufam ze sa mi to nestane aj v skutocnosti.)
Ale mozno len príliš myslím na chalanov/chalana.
ale uz som mala aj divnejsie sny, cela moja rodina a ja sme boli upíri, alebo ma nahanali potkany, lietala som na balone a nevedela pristáť, stretla som niekolko kamošov na podivnych miestach, bozkavala som sa s babou a povedala som jej že som viac na chalanov alebo som lietala po knižnici a nedokazala najsť knihu ktoru som chcela...
ja si sny povacsinou nepamatam... ale uz sa mi velkrat stalo ze som sa zobudil padom PRoste ide sen a zrazu pocit, ze som spadol tak mnou thlo otvorim oci a kua som v posteli tak si vynadam ze co sa plasis debile
ja som prezil w sne pocit ako ti wlastne je ked zonries,,,sniwalo sa mi ze som bol na ranci a ze ma kopol zozadu byk a ze som pocul wsoju mamu ako place a ja ako sa widel ako zomieram,,stal som si nad swojim telom a pozeral som sa na mamu a na sestru ako placu a ja som krical:ale wed ja som tu nic my nieje"
Mna pravidelne cuu zabit.. bud na mna strielajuu abo posielajuu nejake stroje.. ktore vychadzajuu z ust nejakej ryby... a najlepsie na tom je, ze vzdy v tom sne stratiim topanky..a pri tom ako utekaam vrahom ich hladam.. a nervacim nebudem hadam bezat bosaaa..
sny su predovsetkym torene zvyskovymi spomienkami z posledneho dna, ktore podliehaju represii nasho Id-u, teda toho "najhlbsieho ja", ktore sami spoznat nedokazeme. Represii tieto myslienky podlahli z dovodov, pre ktore boli bud nevhodne v spolocnosti, neprijatelne, nerealizovatelne a pod. Ego, teda to ako sa nasa osobnost prejavuje je rovnovaha medzi tymito zakladnymi potrebami a zvieracimi tuzbami z Idu (najhlbsieho ja) a Superega, ktore si uvedomujeme ale z neho sa navonok prejavuje kvoli tejto rovnovahe len mensia cast. Takze snivaju sa nam predovsetkym udalosti z posledneho dna, a vacsinou sa jedna o tie najmensie potlacene detaily, na ktore nase ego pred spanim "zabudlo" a ostava to represivne vo vnutri. Tieto udalosti o ktorych sa nam sniva maju len malokedy realny podton a su znasobene bud ambicioznymi, alebo sexualnymi tuzbami, teda protiklad toho, co by nase ego prijatelne dokazalo prejavit u danej osoby/situacie v realnom svete o com sa nam prave sniva. Tak isto prevladaju prvky muzskeho/zenskeho ega. Muzske su predovsetkym vypukle predmety: kluce, mece, noze, zbrane; a zenske: krabice, jaskyne, otvory a podobne. Existuje trik na sny, o ktorych nechceme snivat, z pripadu ze by nam boli neprijemne, ked uz vieme ze sa nam to stava. A to je spomenut si a intenzivne mysliet pred spanim prave na to, o com nechceme aby sa nam snivalo. Treba sa zaujimat o podstaty freudovskej psychologie, zistite ze zivot si zrazu mozete ovladat presne tak ako chcete.
heh ja mam morbidne sny raz som si hranou papiera prerezala oko, potom mi odsekli hlavu (inka zaujimavy pocit , parkrat mi vyvrazdili rodinu a raz ma nutili obkrucat si creva okolo stromu..fakt sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale tak avcsinou su to sny o kamosoch a sexe
Mokreee....
*Raz som bola poľovník a poľovala som na zelené líšky a zelené srnky...
*Potom som si umývala tašku svojou zubnou kefkou.
*Raz som dokonca namiesto naušníc mala v ušiach mandarínky.
*Minule som behala po záhrade a fotila UFO.
*Bola som už aj na káve v kaviarni U modrého panica.
*Keď som raz jazdila po meste, spôsobila som dopravnú nehodu - pravrátila som báger, ktorý tou rukou spravil dieru do školeského autobusu...
*Raz ma autobusár nevysadil tam, kde mal, tak som ho začala byť topánkou po hlave...
A to ešte nie je nič... Ale radšej nebudem pokračovať, náhodou ešte zistíte, že som chorá...
Mne sa napriklad dnes snivalo tusim nieco zaujimave, ale nepamatam si velmi co ...ale niekedy taky pekny sen potesi. a sniva sa mi ako kedy, niekedy si nic nepamatam... vacsinou nieco ze niekto zomrie, alebo nejaky problem..alebo nieco s priatelmi a tak
No a včera sa mi stalo to čo v tom sne, len s iným chalanom (ktory sa zhodou okolností vola rovnako ako ten zo sna) ale necítila som sa ako v tom sne.(lebo toho chalana nemam tak rada)
mno a dneska sa mi snival dalsi taky sen, išla som niekde s inym chalanom a oprela som sa o nho a on ma drzal, potom akoby sen prepol a ja som sa v tom sne vedla neho zobudila. Tak som sa zlakla ze som sa aj normalne zobudila.
Ako je toto normalne? (dufam ze sa mi to nestane aj v skutocnosti.)
Ale mozno len príliš myslím na chalanov/chalana.
ale uz som mala aj divnejsie sny, cela moja rodina a ja sme boli upíri, alebo ma nahanali potkany, lietala som na balone a nevedela pristáť, stretla som niekolko kamošov na podivnych miestach, bozkavala som sa s babou a povedala som jej že som viac na chalanov alebo som lietala po knižnici a nedokazala najsť knihu ktoru som chcela...