mne sa snivaju o všetkom možnom ale niekedy o tom čo som cez deň zažila...alebo čo by som začila...no ale inokedy úplne odveci sa mi začne dačo snívať že vlastne ani newiem prečo sa mi to snívalo ...ale tak poteší to
No tak ja mam sny odveci absolutne kraviny...ze napriklad co ja wem no o chalanoch jak spolu ehm....no si domyslite... a nebo som hodne krat mala i ciernobiele sny nexapem ale vatsinou o tych chalanoch a o kamosov...a dokonca sa tam objavi niekedy celebritky tedkom nedavno som mala sen o fall out boy ale bol krasny ale aj keby to bola pravda lebo ich looobam
no tak čo ja viem ja si zavrem oči a ked my tam dačo v behne moje veci a to sa my aj sniva len problem je v tom že niekedy su hrozne nesmyselne a dakedy su dobre
dnes sa mi snivalo, ze moja babka (ktora zomrela pred 4 rokmi), ma poslala kupit album na fotky, posluchla som ju, ale zmeskala som vlak tak som musela ist peso par km v hlbokom snehu
ale inak mavam "realne" sny a väcsinou ked sa zobudim chvilku musim rozmyslat nad tym, ci to bola naozaj pravda. a nebyva to nic strasidelne ani take ze by ma niekto nahanal alebo by som padala do priepasti alebo co...
dobrodružné totálne šialené a nelogické a hlavne dobrodružné... no povedzte utekali ste niekdy pred zločincami ktorý chceli vybrať čip s tetovania vašej kamarátky? pričom to tetovanie bola vytetovaná ruža na líci a nakoniec to skončilo tak že jeden sexy agent tú ružu vybral (hej! zrazu to bola živá ruža .... no čo vám budem hovoriť
no vecsinou blbosti.. alebo sny ktore si nechcem pametat
v poslednom case ze je niekto tehotny, napr ja alebo kamaratka... potom o tom, comu sa vyhybam cez den v myslienkach... a tak
ale dost mi sny zasahuju do zivota by som povedala... som z nich mimo.. rozmyslam preco sa mi to snivalo.. a nie aby som srala na to ...nejdem spat dalsiu noc lebo sa bojim co sa mi bude snivat, aby ma zase babka nechcela zadusit, alebo to bola skutocnot? toto prave neviem uz, pomaly nerozoznam sen od skutocnosti.. a atak je to aj naozaj enivem co je rpavda a co len vyplod mojej hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v poslednom case ze je niekto tehotny, napr ja alebo kamaratka... potom o tom, comu sa vyhybam cez den v myslienkach... a tak
ale dost mi sny zasahuju do zivota by som povedala... som z nich mimo.. rozmyslam preco sa mi to snivalo.. a nie aby som srala na to ...nejdem spat dalsiu noc lebo sa bojim co sa mi bude snivat, aby ma zase babka nechcela zadusit, alebo to bola skutocnot? toto prave neviem uz, pomaly nerozoznam sen od skutocnosti.. a atak je to aj naozaj enivem co je rpavda a co len vyplod mojej hlavy