BI - 123-XY - tak na tom by som sa riadne rehotal keby také je
ale inak BL, a ostatne veď BL aj dakedy bola bratislavská...
viem že keď boli trojpísmenkové tak boli BAA, BAB, BAC, BAF... atď, a okrem toho BLA, BLC som videl autá (BLB asi preskočili).
tak tipujem, že budú dávať BL 123XX, prečo by mali dávať iné... a asi to už bude čoskoro, ja mám nové auto, a moja značka je skoro na konci abecedy (myslím tie dve písmenká na konci), takže asi budúci rok sa BA... minie
@freedomko ale vážne keď tak uvažujem, tak BT by som vybral najviac to mi najviac z tých evokuje BraTislava (kedze BR je uz asi BRezno alebo daco take), a inak aj to BD by som asi vzal, i ked neviem preco BD, ale tak zvykol by som si, BI je funny, aj ked vacsine by to neevokovalo asi nic (aspon nie to co mne , a BratIslava je tiez ok...
BL vyhra, najviac ludi za to hlasuje, ale vy Bratislavcania si neuvedomujete, ze akonahle budete chodit na autach BL-NIECO tak uz budete pre vsetkych z inych miest este viac BLavaci, lebo to BL priam evokuje to slovo Blava (ktore osobne sa ani mne nepaci)
Blava je nejaky hnusny potok pri Trnave. Len sedlak, co sa pristahuje z vychodu alebo z oravy o sebe tvrdi, ze je blavak a byva v blave. Normalny Bratislavcan ti povie ze zije v Bratislave. K teme, osobne mi to je jedno, ajtak bude BD
Mne je to jedno, inak doplnenim chybajucich ECV v registri vozidiel by sa to malinko oddialilo.
Pokial viem dostane sa na vsetky hore uvedene moznosti a zaviest by sa to malo podla abecedy postupne. Inak budu "Bratislavu" nasledovat aj dalsie "mesta".
---
A vie niekto ako je to s ECVL? Tam sa asi zvysia kombinacie, nie?
@Hov ädo hej lebo iba BA vodici nevedia soferoavat a v ostatnych mestach su iny ludia, teda ludia, ktory sa narodia a vedia soferovat bez chyb a su to hlavne uplne iny ludia nez z BA. Hlavne, ze BA je plna mimo BA obyvatelov takze vlastne nadavas na tych ludi, ktory zili mimo BA.
vyriešte si to s buznami debilnými tak, ako to robie nepražáci- SPZ "A" a pod ňou nálepka nejsem skurvenej pražák, jsem z Brna (napríklad)
Keď sa všetci bratislavčania odlíšia od ostatných "bratislavčanov" tak budem vedieť na koho nadávať...
Inak povedané, za posledných 6 rokov a asi 300 000 kilometrov mám tie skúsenosti, že pokiaľ to ide ako čurák, alebo je agresívny a neberie absolútne ohľady na bezpečnosť ostatných, má značku BA, alebo SV....
teraz sa bavíme o vás bratislavčanoch... keď bude na rade Snina, obujem sa aj do nich, neboj
@lilu mám na mysli všetkých tých idiotov, ktorý jazdia ako šľahnutý
aj KS autá rozlišujem na Košice okolie a Kokotov sedláckych... buď ide ako človek, alebo sa všade trtká ako orgán...
@Hov ädo idioti, čo jazdia ako šľahnutí sa nájdu všade. Tiež by som mohla rozprávať o autách s mimobratislavskou značkou, ktorí sa tu motajú ako ***, ale nebudem, lebo chápem, že sa tu s najväčšou pravdepodobnosťou nevyznajú.
Áut s Bratislavskou ŠPZ je najviac, takže je logické že ich stretávaš najčastejšie. (pomer vodičov kreténov a normálnych vodičov je všade zhruba rovnaký)
Väčšina týchto áut má však prekvapivo nebratislavských vodičov. (Ťažko teda povedať, koľko z tých "buzien" čo si stretol, boli reálne Bratislavčania.)
Takže nadávanie na "buzny debilné" bratislavské sa mi nezdá byť oprávnené.
A nápad s nálepkami - myslíš že nebratislavský kretén na cestách, o ktorom si myslíš že je z Bratislavy, bude chcieť aby si si myslel niečo iné než že Bratislavčania sú neschopní vodiči?
@Ayreen Vy ste zvlášť nejaká abnormálna skupina Ale väčšina ľudí keď povie "Blava" tak to myslia priam ako urážku...
Ešte P.S. pre Hovädo: Ráno keď idem s našimi do školy, stretávame autá s ŠPZ-kami DS, SC, BA v pomere zhruba 3:2:1 Čo myslíš, akú značku majú najčastejšie vodiči - kreténi? (A dám ti nápovedu: BA to nie je )
Mám tristomiliónov bratislavských kamarátov, ktorí na otázku kde bývajú povedia, že v Blave a neodpadne im z toho žiadna končatina.
Ale ja sa vôbec nečudujem, že ľudia zo zvyškov slovenska majú na bratislavčanov názor aký majú, ked stretnu len takych, pre ktorych je vsetko dalej od Senca sedlač.
ako som uz zahlasoval tak najviac mi sedi BL ano presne ako blava a nepovazujem bratislavu za hnusne mesto proste je slovo blava rovnako platne ako bratislava
Pre nechapavych, to ze je na aute spz BA, neznamena ze za volantom sedi rodeny Bratislavcan. Moj otec pochadza z BR (pre dementov a retardov je to okres Brezno BBSK) a teraz ma na aute SPZ BA 656 DC, ked ho stretnete poviete su Bratislavcan a bum, on je to hugáň
Debilov na slovenskych je cestach je vela, je celkom jedno ci maju na znacke LV, DK, KS, KE, SP alebo BR, ked je niekto dement, je dement. Presiel som cele Slovensko a videl som dementov vsade, kraje nehraju rolu.
tak BA... dakde vraveli, že to bude BD... ale BL sa mi páči viac, ale tuším najlogickejšie by bolo BT, ale men to je jedno... ja len viem, že Blaváci sú vtipný (samozrejme, že všade sú vtipný, ale tam je to úžasné)
@galinka no u vás je to tak, no u nás v Košiciach je hodne preveľa košických značiek, nejaký sedláci naši, sem tam prešovčan a michalovčan, no furt najviac idiotov majú značku BA... hrajú prím. Ja viem, sú to služobné autá, ale v konečnom dôsledku... zamestnáva ich človek, ktorého firma je v Bratislave... najskôr bude bratislavák a zamestnancov si vyberá tak, aby mu vyhovovali- teda na obraz svoj... no...
nebudem to rozpitvávať a ťahať to všade kade a naokolo a priamo a vôbec... svoj názor som vyňadril, veď having fun, teraz sa môžete všetci bratislavčania, petržalčania a ostatný ľudia (viac či menej ľudia) pustiť do mňa obuť sa a pichnúť si...
ale pre mňa bude vždy blázon na ceste so značkou BA buzna analfabet, časom buzna debilná... a nezmení na tom nikto a nič... keď raz jazdí ako čurák...
@leshawna citaj a pochopis... a inak je mi uplne jedno aku spz bude mat bratislava. a ja jej tiez hovorim blava a nemyslim to ako urazku. je to rychlejsie a pohodlnejsie vypustit z huby. tot vsjo.
ako ja som bratislavcanka a s kludom hovorim blava vzdy, ale mojim kamoskam co tu ziju od narodenia to dost leze na nervy...ale ja to neberem ako urazku len je zdlhave to hovorit cele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
pripadne pridajte sem svoj nazor na tu ktoru si myslite ze by mala byt (zatial podla stranky to vyzera na BL )
Takze ja som za to
a som strašne prekvapená, ako výrazne to BL vyhráva
a mala si kliknut a hlasovat a nie to len napisat
@ayreen od 93.r do 98.r sa mi zda ze sa pouzivali BL
@mescudi neviem ci to nebolo BLA (bol som moc krpec aby som si poriadne pamatal )
ale inak BL, a ostatne veď BL aj dakedy bola bratislavská...
viem že keď boli trojpísmenkové tak boli BAA, BAB, BAC, BAF... atď, a okrem toho BLA, BLC som videl autá (BLB asi preskočili).
tak tipujem, že budú dávať BL 123XX, prečo by mali dávať iné... a asi to už bude čoskoro, ja mám nové auto, a moja značka je skoro na konci abecedy (myslím tie dve písmenká na konci), takže asi budúci rok sa BA... minie
BL vyhra, najviac ludi za to hlasuje, ale vy Bratislavcania si neuvedomujete, ze akonahle budete chodit na autach BL-NIECO tak uz budete pre vsetkych z inych miest este viac BLavaci, lebo to BL priam evokuje to slovo Blava (ktore osobne sa ani mne nepaci)
Pokial viem dostane sa na vsetky hore uvedene moznosti a zaviest by sa to malo podla abecedy postupne. Inak budu "Bratislavu" nasledovat aj dalsie "mesta".
---
A vie niekto ako je to s ECVL? Tam sa asi zvysia kombinacie, nie?
Blava existuje.
@sexisasa a všetci ostatní čo s obľubou nadávajú na Bratislavu a označujú ju za Blavu:
Blava síce existuje, ale je to rieka.
» sk.wikipedia.org/wiki/Blava...
Tak sa ten rozdiel prosím konečne naučte.
(mali by ste sa najprv naučiť šoférovať...)
. . . tak ako som povedal "Bratislavu" budu nasledovat aj ine "mesta"
Keď sa všetci bratislavčania odlíšia od ostatných "bratislavčanov" tak budem vedieť na koho nadávať...
Inak povedané, za posledných 6 rokov a asi 300 000 kilometrov mám tie skúsenosti, že pokiaľ to ide ako čurák, alebo je agresívny a neberie absolútne ohľady na bezpečnosť ostatných, má značku BA, alebo SV....
teraz sa bavíme o vás bratislavčanoch... keď bude na rade Snina, obujem sa aj do nich, neboj
@lilu mám na mysli všetkých tých idiotov, ktorý jazdia ako šľahnutý
aj KS autá rozlišujem na Košice okolie a Kokotov sedláckych... buď ide ako človek, alebo sa všade trtká ako orgán...
Áut s Bratislavskou ŠPZ je najviac, takže je logické že ich stretávaš najčastejšie. (pomer vodičov kreténov a normálnych vodičov je všade zhruba rovnaký)
Väčšina týchto áut má však prekvapivo nebratislavských vodičov. (Ťažko teda povedať, koľko z tých "buzien" čo si stretol, boli reálne Bratislavčania.)
Takže nadávanie na "buzny debilné" bratislavské sa mi nezdá byť oprávnené.
A nápad s nálepkami - myslíš že nebratislavský kretén na cestách, o ktorom si myslíš že je z Bratislavy, bude chcieť aby si si myslel niečo iné než že Bratislavčania sú neschopní vodiči?
@Ayreen Vy ste zvlášť nejaká abnormálna skupina Ale väčšina ľudí keď povie "Blava" tak to myslia priam ako urážku...
Ešte P.S. pre Hovädo: Ráno keď idem s našimi do školy, stretávame autá s ŠPZ-kami DS, SC, BA v pomere zhruba 3:2:1 Čo myslíš, akú značku majú najčastejšie vodiči - kreténi? (A dám ti nápovedu: BA to nie je )
Ale ja sa vôbec nečudujem, že ľudia zo zvyškov slovenska majú na bratislavčanov názor aký majú, ked stretnu len takych, pre ktorych je vsetko dalej od Senca sedlač.
ja som mala vdakabohu na ludi stastie.
Debilov na slovenskych je cestach je vela, je celkom jedno ci maju na znacke LV, DK, KS, KE, SP alebo BR, ked je niekto dement, je dement. Presiel som cele Slovensko a videl som dementov vsade, kraje nehraju rolu.
nebudem to rozpitvávať a ťahať to všade kade a naokolo a priamo a vôbec... svoj názor som vyňadril, veď having fun, teraz sa môžete všetci bratislavčania, petržalčania a ostatný ľudia (viac či menej ľudia) pustiť do mňa obuť sa a pichnúť si...
ale pre mňa bude vždy blázon na ceste so značkou BA buzna analfabet, časom buzna debilná... a nezmení na tom nikto a nič... keď raz jazdí ako čurák...