Skoda favorit, ptm skoda octavia, ptm ford focus, ptm vw tiguan (toho som aj soferovala), zaroven s nim skodu citigo (tu som tiez soferovala), teraz vymenili tiguana za noveho tiguana a asi aj skodovku coskoro obmenia.
Ja si síce nepamätám lebo som bola malinká ale ževraj sme mali bielu škodovicu, kým ju tato nenabúral a ako vidím, nie som jediná ale vtedy asi tých áut ani nebolo moc na výber
Modrú škodu Fabiu, ale to bola mašina, to nebola len tak nejaká modrá žehlička, normálne vám poviem že to auto som milovala a bolo to žihadlo. Potom sa nám narodil bráško a naši tú fábku predali (╯︵╰,)
@7 no to bolo tak mydlene ze otec uz ma skoro 63 rokov a planuje to tak ze toto uz bude posledne auto co kedy kupi aj ked teda ja dufam ze sa dozijeu rodicia aj sto a budu este jazdit a ja vodicak mat nemozem tak mozem mat auticko z kinderka akurat
@patrixo môže byť, jemu veľmi dlho vydržala... A inak zároveň toto bolo prvé auto, ktoré som kvázi šoféroval, keď som dedovi sedel na kolenách a krútil spolu s ním s volantom. Možno kvôli nemu tak ľúbim autá...
otec mal prve auto škodu 1203, potom kupil tiež dodávku ale už francuza - citroen jumper ... myse klasický osobák nikdy nemali len dodavky (lebo firma) a teraz offroady a SUV
Otec bol kvázi autíčkar, čiže v dobe keď všetci susedia sedlali 105ky, nanajvýš 120L tak som sa vyvážal na všeličom.. Mitsubishi Galant, Audi 200 quattro, Peugeot 405 mi16 a donedavna nesplneny sen R19 16v.. Ale pamätám si že Galanta vymenil za byt..
Vždy škodovky... čo si pamätám tak biela 120 (tam boli aj prvé vodičské pokusy) a potom ešte béžová 136GL - vrchol evolúcie embéčky potom neskôr ešte felícia ktorú som nakoniec aj zdedil.
Stary rodicia mali este Skodu 1000, to si velmi matne pamatam. A rodicia Skoda 120, tusim LS. Potom mali aj ine, ale to uz som nebol maly, takze to nemozem napisat.
Tak bolo to toto (snáď ho ukáže link) a na vtedajšiu dobu to bolo pomerne frajerské auto, a čo si tak pamätám, tak bolo aj pomerne dosť prešpikované elektronikou (samozrejme na tú dobu) ...od mala som sa v ňom vozil s tatom a si pamätám asi najviac, že malo digitálny ukazovateľ vonkajšej teploty vzduchu a to ma vtedy udivovalo, lebo ani neskoršie ročníky áut nemali takéto doplnky a ani to moje postaršie terajšie, že by malo ukazovateľ teploty vzduchu ...zvyčajne to majú len tie lepšie autá v lepšej výbave ...veď nie nadarmo sa v ňom vozili francúzski poslanci, premiér a všeobecne politici
Kto vie či nemalo aj klímu, no bolo to pomerne dobré a luxusnejšie auto na Slovensku na tú dobu..
Ale dostali sme sa k nemu cez bazár, bolo dovezené z niekadiaľ (tuším z Talianska)
No a ako prvé som začal šoférovať práve to moje terajšie ešte čo mám ...ale netajím sa tým, že plánujem si kúpiť už nové a snáď čoskoro » autobazar.prodejhned.cz/192086-citroen-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a potom taketo
a prvu som soferoval tu skodovku
A inak nemám vodičák ani som si nikdy nerobila.
A viem ze ked som bola mala mama mala fiat 500 tu klasicku taliansku fiatku ale niekto zavistlivy jej ju podpalil
a dedo mal cele moje detstvo 1203ku
Kto vie či nemalo aj klímu, no bolo to pomerne dobré a luxusnejšie auto na Slovensku na tú dobu..
Ale dostali sme sa k nemu cez bazár, bolo dovezené z niekadiaľ (tuším z Talianska)
» autobazar.prodejhned.cz/192086-citroen-...