Budúci týždeň odchádzam do Londýna. Budem bývať v hosťovskej rodine a pravdu povediac, som z toho trochu nervózna Máte niekto skúsenosti s tým, ako to tam chodí?
v Británii neviem, ja som bola v Írsku, ale tá rodina sa tam presťahovala z Liverpoolu, takže vlastne boli Angličania.... ale tak milí, pohostinní, komunikatívni(teda všetko, čo sa od hosťovskej rodiny očakáva)
Tie rodiny su rozne.... mozes dostat milu rodinu ktora byva v slusnom dome, alebo rodinu ktora sa o teba nebude moc starat a budes byvat v bytovke bez vytahu. Tiez je moznost ze to nebudu bieli... ja som ale mal statie ze boli bieli a boli celkom v pohode
my sme boli v bathe dake 4 dni to bolo ine bordel v celom dome zenska sa ani nenamahala to upratat a jedine co nam povedala bolo ze hentam je krcma a inak v okoli nic ine neni a vyzerate na 18 tak tam mozte kludne ist
ja som nebola v Britanii ale cez jazykovku som šla do Kanady (cely minuli rok),ale tam bola uplna pohodičkaa ta rodina bola niekedy az moc starostliva ale inak pohoda....No dosla som oni ma cakali na letisku s transparentom co bolo totalne trapne a potom sme sa ,,skámošili,, a tak ,dost mily boli na to co som mala skusenosti ked som bola v Nemecku ...............A kamoš siel do Anglicka a vravel ze dobre ,a vobec nebyval v ziadnej indicke rodine ako vravi 1-tka ..A neboj sa ,a potom daj vediet ako si to zvladla
bohuzial z mojej skusenosti dost zle, lebo oni na tom casto zarabaju... na priklad v USA mam ovela lepsie skusenosti, lebo tam im ide skor o spozanie (novej) kultury...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
my sme boli v bathe dake 4 dni to bolo ine bordel v celom dome zenska sa ani nenamahala to upratat a jedine co nam povedala bolo ze hentam je krcma a inak v okoli nic ine neni a vyzerate na 18 tak tam mozte kludne ist
v hosťovskej rodine.. samozrejem že sa to nedá zovšeobecňovať ale konrétne moja-boli skvelí...
@thgirl22 díky ... okej dám vedieť