moja je napríklad zo sekretárok sú office manažérky ale pivo ešte sa nevolá beer..alebo oci ja už nemusím ja ho už vidím..a ešte aj iné boli ale teraz ma nenapadá
to ma ešte nikdy nenapadlo zostavovať rebríček reklám Teda vlastne mi ani nikdy neliezli na nervy, lebo tv skoro absolútne nepozerám teda iba fnl,ftv a an spektrume to s reklamami tiež pototo takže už ani ten
Najlepšia Heineken, potom Ale daj si tú čapicu na hlavu!, a nakoniec...najnovšia od Orange, lebo je tam super hudba aaale dobrá pesnička bola aj na XLL farby na vlasy
ten spomínaný Zlatý Bažant je super, Whiskas a Jemné melódie s prerábkou Rytmusa, to je také zlé, že keby som na to niekedy zabudla, tak by som sa normálne ochudobnila o zdroj zábavy!
mne sa paci ta nova, co otecko vezie dievcatko do skoly a mala sa tvari ze nevie otvorit dvere / tusim je to na Daciu alebo nieco podobne/. Potom Neprehovorili ste ich? - tak si ich preneste a Maamiii, my mame chut na mlieko....
reklama na panda syr,nové reklamy na škodu a všetky reklami na Heineken+ reklamy,ktoré netuším na čo sú,ale majú geniálny zvuk...orange stojí za trus,ale MGMT ho zachraňuje,tak isto,ako reklamy na autá a podobné záležitosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
čsob banka (to s večerníčkom)
a tretiu neviem
( ale pochybujem, že je to normálna seriózna reklama )
a ešte tá, že "chcete ísť hore??" "nie nie nie, ja len ..."
a inak filipkoo
potom reklama z Orange-u ale to kvôli tej krásnej pesničke
a vianočka
^^
alebo jacobs kronung ale iba kvôli pesničke (
a heineken má super reklamy....
a čo neznášam, je dede
aj @9 sa mi celkom páčilo
a potom ešte jednoznačne
(síce kupovať sunsilk ma to nedonúti )
a samozrejme
sušenka, karamel, čokoláááda!
Mne sa desne páči tá stop motion ( ? ) na Citroen ( ? ), čo na začiatku vyzerá ako hudobný klip.
A na Five s guľôčkami na reproduktore (nenewtonovská tekutina ftw) .
A BASF: We Create Chemistry
@9
a teraz má orange novú reklamu! Som z nej namäkko!
2. potom to s tým autom, čo tá malá nevie otvoriť dvere
3. vianočka (ale po istom čase mi začala liezť na nervy a to poriadne)
a istý čas sa mi páčili aj reklamy na t-mobile "zuza chodí ževraj s matikááárom .. a spol"