Rada by som išla do Rumunska, ale neviem, ako na tom bude škola, takisto do Litvy, ale ten istý problém (a zopár iných). Inak som otvorená a nejako si neplánujem. Čo sa podarí, podarí sa. Každopádne idem na pol roka do Poľska. ♥♥♥
mala som v pláne s kamoškou a našimi frajermi urobiť si road trip po západnom pobreží ameriky ibaže, ja nemám frajera, tak ma kamoška úplne v pohode vymenila za iný párik
ale v lete by som chcela pocestovať po európe vlakmi
2023 vidim zatial cestovatelsky chudobne ak vyjde, tak by som si chcel zopakovat roadtrip po zapade USA z cias, ked som tam byval alebo ist do Nepalu + nejake mensie vylety po okoli podla dovci. Skor sa pripravujem na 2024.
Tento rok z vacsich tripov som prejazdil a prehajkoval Madeiru a robil 2 tyzdnovy pochod Pyrenejami s naslednym stopom zo Spana az do Prahy cez 2200 km
@lostinthedark@4 tak to fakt musíš, je to absolútna láska, my sme boli minulý rok na jeseň a Tallin celý sám o sebe je láska a treba vidieť aj Viru Bog
Presne nemam, volno si viacmenej mozem zobrat hocikedy ale na zozname mam:
Madeira, faerske ostrovy, pokukujem po Arctic Circle Trail v Gronsku ale je nizsie na zozname aj kvoli financiam, Cina, Japonsko, Nepal - hike, Tour du Mont Blanc, Varsava, Edinburgh, Berlin, Skandinavia, Svajciarsko.. celkovo po EU ma zatial bavilo uplne random chodit, jednoduche planovanie aj doprava. + ak by sa z prace nieco organizovalo, trafil som skupinu tak Patagonia, take my money
Pozeral som zajazdy co ma napriklad Travelistan ale pride mi, ze tam je vela presunov, program kazdy den. Jednoducha organizacia... ale takato forma ma moc nelaka ist niekde aby som videl nejaku pamiatku, obraz, staci mi stravit nejaky cas v tej krajine, vidiet ako tam ludia ziju a podobne.
@thunderstorm@7 v 2024 *klop klop* priatelka uzavrie skolu a vyjdeme dlhodobo cestovat/pracovat Kanada, NZ, Australia aspon na par rokov, tak snad to vyjde
@thunderstorm@8 list, musel by som skoncit v praci aby som to stihol a frajerke nema remote robotu Z tohoto asi Madeira/Faerske na jar a potom podla toho ci kupim nejaky byt alebo nie
@thunderstorm@7 cestovať sama nie je pre mňa, ja mám oveľa radšej spoločnosť aj tak som teraz sama prvýkrát po 10 rokoch, tak si trochu oddýchnem a potom s novým frajerom precestujeme svet možno
@7 Erazmus v „religious capital of Poland“. Chcela som Lodz alebo niečo iné, ale nuž, tu máme bilaterálnu dohodu a stačí mi k šťastiu, že máme aj s Poľskom. Už mi bolo jedno, kde. Milujem Poľsko. ♥
@bebekex@21 to s tými 30 krajinami do 30 narodenín je hrozne pekný nápad, držím palce, aby to vyšlo
no my letíme vo februári do toho Singapuru, tam pobudneme pár dní, potom päť týždňov Thajsko, v júni ideme na Muse do Haagu a asi to rovno spojíme s Amsterdamom aaa v júli má drahého sesternica svadbu v Albánsku, takže ideme tam a zreje rovno dáme nejaký roadtrip a navštívime aj Čiernu horu no a ku koncu roka by som chcela zobrať drahého na Slovensko a ukázať mu Tatry lebo ešte zo Slovenska dokopy nič nevidel
tento rok: estonsko, bulharsko, rakusko, taliansko, grecko, francuzsko (a to neratam krajiny, cez ktore sme leteli!)
buduci rok: nvm este ale chcel by som bahamy, hawai, maledivy, madagaskar, azory, monako, dubaj a ibizu
tento rok Lotyšsko (Riga a okolie), Atény, pracovne Barcelona
a budúci rok sme chceli niečo podobné ako vy - dáka Ázia na dlhšie (Thajsko, Vietnam, Malajzia, ...), ale potrebujeme trochu šetriť takže možno to posunieme ešte o rok a dáme len dáke menšie výlety. Chceli sme Tromsø, alebo dačo tam hore. Ale väčšinou to máme tak, že nám proste mrdne a niečo random bookneme
Tento rok nám nevyšli rakúske Alpy, tak možno budúci. Rozmýšľame aj nad Švajčiarskom a mňa to ťahá opäť do Škótska. A možno niečo morsko-horské ako Madeira či Tenerife.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale v lete by som chcela pocestovať po európe vlakmi
Tento rok z vacsich tripov som prejazdil a prehajkoval Madeiru a robil 2 tyzdnovy pochod Pyrenejami s naslednym stopom zo Spana az do Prahy cez 2200 km
Madeira, faerske ostrovy, pokukujem po Arctic Circle Trail v Gronsku ale je nizsie na zozname aj kvoli financiam, Cina, Japonsko, Nepal - hike, Tour du Mont Blanc, Varsava, Edinburgh, Berlin, Skandinavia, Svajciarsko.. celkovo po EU ma zatial bavilo uplne random chodit, jednoduche planovanie aj doprava. + ak by sa z prace nieco organizovalo, trafil som skupinu tak Patagonia, take my money
Pozeral som zajazdy co ma napriklad Travelistan ale pride mi, ze tam je vela presunov, program kazdy den. Jednoducha organizacia... ale takato forma ma moc nelaka ist niekde aby som videl nejaku pamiatku, obraz, staci mi stravit nejaky cas v tej krajine, vidiet ako tam ludia ziju a podobne.
@11monika11 to máš super kamošku teda xD a čo nejaký sólo trip? hrozne veľa ľudí hovorí, že najlepšie sa im cestuje práve sólo.
@riddiculus a čo budeš robiť v Poľsku? erasmus? či práca? a kde?
ale padali napady,ze mozno Egypt, nejaky roadtrip ze bulharsko,rumunsko prejst autom
mozno sardinia
uvidime
ale dufam,ze sa mi podari navstivit aspon 1 novu krajinu a tym si splnit sen-30 krajin kym dovrsim 30 rokov
a ty mas ake plany okrem Thajska?
no my letíme vo februári do toho Singapuru, tam pobudneme pár dní, potom päť týždňov Thajsko, v júni ideme na Muse do Haagu a asi to rovno spojíme s Amsterdamom aaa v júli má drahého sesternica svadbu v Albánsku, takže ideme tam a zreje rovno dáme nejaký roadtrip a navštívime aj Čiernu horu no a ku koncu roka by som chcela zobrať drahého na Slovensko a ukázať mu Tatry lebo ešte zo Slovenska dokopy nič nevidel
na tu albansku svadbu som hrozne zvedava hadam nam ju potom priblizis.
A cierna hora je kraaasna
z celeho Balkanu sa mi pacila najviac urcite sa vam bude lubit
a support im bude robit harry styles.
Ja pocuvam jedno, sestra druhe, tak si spravime spolocny vylet
buduci rok: nvm este ale chcel by som bahamy, hawai, maledivy, madagaskar, azory, monako, dubaj a ibizu
a budúci rok sme chceli niečo podobné ako vy - dáka Ázia na dlhšie (Thajsko, Vietnam, Malajzia, ...), ale potrebujeme trochu šetriť takže možno to posunieme ešte o rok a dáme len dáke menšie výlety. Chceli sme Tromsø, alebo dačo tam hore. Ale väčšinou to máme tak, že nám proste mrdne a niečo random bookneme
Budúci sa asi nikam nechystám..aspoň teda zatiaľ nemám nič také v pláne