ani ja to nebudem rozlisovat a rovno pisem kapely, podla toho co ma napadne:
Metallica, Guns n roses, Ramones, Sex pistols, Clash, toten hosen, Grobiani, the doors,linkin park, placebo, seether, Stone temple pilots, nirvana, alice in chains, blAck sabath, velvet revolver, Foo fighters...a tak....
no tak nebudem to tu rozpisovat,vyberte si:Audioslave,Nirvana,Pearl Jam,30SecondS to Mars,Linkin Park,Soundgarden,tEMPLE OF THE DOG,THE WHITE STRIPES,foo fighters,my chemical romance...
taka pekna nezaraditelna skupina ze SYSTEM OF A DOWN .... proste lepsie nepoznam.... mozno z tych takych starsich ale to tiez neviem zaradit ze The Doors, Pink Floyd, Nirvana.... klasika no aaa potom Avantasia, Nightwish
davova psychoza, dead kennedys, the adicts, naco nazov, ramones, agathocles, the clash, the stooges, cad, yacopsae, svablast, attack of rage, the casualties, bad religion, the vibrators, zona a, lord alex, sham69, hasiaci pristroj, lay out the traps!, G.B.H, S.N.T!, karpina a vselico ine
pocuvam Three days grace, staind, GNR, Nirvana, Metallica, Papa Roach, Ravenclaw, HIM, a neviem nijak ma nenapada co este.. hmm.. Evanescence, Flyleaf, ..(SKA reggae a oldies este )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Metal> Dimmu borgir
rock> hmmmmm nejako ma nič nenapadá
Rockove: Seether, Evanescence, Guano Apes
» www.last.fm/user/-Alex1/...
rock : nickelback, evanescence, three days grace, crossfade, breaking benjamin, shinedown, trapt
Within Temptation, Evanescence, 3 doors down (toto milujem), nickelback...
metalove-Slipknot( aj ked moc metal nemusim)
rockove-nepocuvam-ale-MCR,TH, atd
roztriedte si to uz ako chcete
Metal: EPICA, Nightwish, Mandragora scream, Slipknot.....
uz to tu pekne spamujem
neprekonateľná klasika a základný kameň deathmetalu
súčasné skupiny mu doteraz skladajú rešpekty
rock-Evanescnce,My Chemical ROmance
metal-Children of bodom,Nightwish
ani ja to nebudem rozlisovat a rovno pisem kapely, podla toho co ma napadne:
Metallica, Guns n roses, Ramones, Sex pistols, Clash, toten hosen, Grobiani, the doors,linkin park, placebo, seether, Stone temple pilots, nirvana, alice in chains, blAck sabath, velvet revolver, Foo fighters...a tak....
a dodam Rise against, Audioslave, Avenged Sevenfold, Alkaline trio, Iron maiden
CZ/SK - Horkyze Slize, Ine kafe, kabat
toto momentálne zbožňujem najsamvác
Sú to:
The GazettE, RIZE, an cafe, UVERworld, Miyavi, Ayabie, MUCC, Hillsong, Alice Nine a tri bodky...
Už si nespomeniem.
Ale také známejšie asi Good Charlotte, Green day, 30 seconds to mars, Evanecsence,Nithwish, Within Temptation
MANDRAGE cmukáááá
pocuvam Three days grace, staind, GNR, Nirvana, Metallica, Papa Roach, Ravenclaw, HIM, a neviem nijak ma nenapada co este.. hmm.. Evanescence, Flyleaf, ..(SKA reggae a oldies este )