zajtra si pozrieme s chlapom dalsiu ahs epizodu a budeme spolu pit cajik a papat salat v sobotu normalka upratovat, v nedelu byt zdeptana z toho, ze zas ide skola
v prvom rade sa konečne vyspím. rada by som upratala bejvák, niečo navarila, musím sa učiť a dopísať ešte 2 semestrálne práce a potom si možno stihnem aj vyložiť nohy.
S kamarátkou si urobiť lievance.
Učiť sa elektrotechniku a matiku.
Vypočítať semestrálku na fyziku a matiku.
Dorobiť protokol z elektrotechniky.
A nemám šajn ako to všetko stihnem keď deň má len 24h.
Nemám plán,ale môj chaos na tento víkend obsahuje dorábanie protokolov,príprava na odpovede,na 2 zápočty sa učiť,robiť 2prezentácie,učiť sa na skúšku a zháňať darčeky :/
chcel by som sa konecne uz neco ucit, bo flakam posledne tyzdne jak nejak zrazu nastalo kludne obdobie a vidim, ze potom sa zoseriem, tak aspon tych par hodin by bolo dobre sa ucit. Najlepsie aspon pol dna pocas soboty aj nedele no....
no ... my mame na byte kolaudacku cez vikend, dnes sme boli na nakupe, 40 piv sme kupili a celkovo nakup za 2000kc spravili ma nas byt dokopy 15 + mopslik v tom nasom malom dvojizbaku tak som docela zvedava ako to cele dopadne
a inak este planujeme ist pozriet na brnenske vianocne trhy, takze verim ze bude super
zajtra, keď prídem z labáku si upracem izbu, upečiem koláč a budem s frajírom, ktorý sa vrátil z konferencie a budeme sa baviť o tom, ako utečieme preč
a učiť sa budem
budem sa ucit posratych 250 rastlin a kedze dnes mam volny byt, tak ku mne pride 7 kamosov s notebookmi a budeme hrat LOTR mapku z warcraftu.. snad dame konecne saurona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
nedeľa robota
krásne dve jedenástky ma čakajú.... lenže nie pivá :/
Učiť sa elektrotechniku a matiku.
Vypočítať semestrálku na fyziku a matiku.
Dorobiť protokol z elektrotechniky.
A nemám šajn ako to všetko stihnem keď deň má len 24h.
ešte neviem čo budem robiť, možno nejaká kniha alebo turistika do prírody.
potom v sobotu a nedeľu sa venovať psom a dočítať najlepšiu knihu.
sobotu od rana na kurze ... a večer sa trochu odreagujem s kamarátmi ...
v nedeľu variť, učiť sa ...
je toho dosť
nedeľa-na šrot
pridám aj niečo na inšipráciu do týždňa
pondelok-na šrot
utorok-na šrot
streda-na šrot
štvrtok-na šrot
piatok-na šrot
a inak este planujeme ist pozriet na brnenske vianocne trhy, takze verim ze bude super
Ale nie, v klidku sa budem ucit pri salke cajiku Mozno v nedelu skocim na byt s fellaz na pivo a NHL-ku...
a učiť sa budem
Okrem toho užívať si znížený počet aktuálnych obyvateľov bytu, a lamentovať, či ísť na predtermín.