Idem si zapalit jedno cigo a pojdem pekne spat... A zobudim sa kedy chcem K otazke: Pozret si serial na pc zapalit cigo napit sa pepsi kuknut dalsiu cast serialu pak si zapalit dalsie cigo precitat si neake blogy na webe a sup do hajan... Ja viem ze som strasne zvrateny
objať niekoho, kto nebude len vankúš, ale bude živý, ležať s ním tak v posteli a môcť mu povedať ako mi je a z čoho všetkého mám strach, bez toho aby po mne vrieskal, že ho to nezaujíma alebo že som mu to niekedy pred polrokom už hovorila alebo bez toho aby mi hneď ako sa pritúlim ťahal ruku dolu
Mám chuť na veľkú šálku kávy a davidoffku. Aj dve! Potom by som si dala lentilkovú zmrzlinu a makarón s lieskovými orieškami. K lepšiemu spánku teplé kakao so slamkou od mojej lásky!
@mm47 tie špagety si zabil, ja mam kazdy vecer na ne chut....prisam fakt....lenze nechcem vyzerat ako bedna od bananov, tak si ich doprajem len raz za mesiac, cuduj sa svete, maminka mi ich robi ale take su mnam, ze konec
@mm47 ba praveze sa pribera....vraj, z cestoviny riadne.....povedz, ze hej, lebo neodolam a budem ich jest furt
no, ked ona ich vie take bohovske robit.....dava na ne maslo, robi speci omacku s podrvenou bazalkou a paradajkami, dava tam spissu parku, co ja milujem, potom bambino syr tam cely vytlaci a kecup....a samozrejme ktej bazalke a paradajke musi ist cesnak
@cicinqa Ked si das tmave cestoviny tak nie alebo si zacvic a spalis aj tie obycajne
No to maslo ma nelaka ale spissky parok je sen taketo som este nejedol ale laka ma to tak asi zajdem za tou mojou a poviem jej nech sa nabuduce riadi tymto
@mm47 no ale maslo dava namiesto oleja, len trochu, ked sa dovaria....olej nedava vobec.....ani pri vareni, radsej pri nich stoji a strazi a miesa.----> skús, odporucam, je to fakt že super! niekedy do toho dá ešte šampiony a tak na cestovinach je naj, ze si ich mozes urobit s cimkolvek na co mas chut
to by som mu radila vydrzat dovtedy a tebe prikazujem zabezpecit si ich pripravu co najskor srandujem, budem cakat.....a ten pristup? mas rovnaky, niekto by na moje povedal FUJ, ale ty ne, lebo ty ich chces vyskusat (naivne tomu verim, tak ma nesklam) aaaaa dakujem samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a @delegatka určite tiež
Aj mne urob (a)
To by bol aký luxus. Vieš robiť aj latte? Soya latte potom poprosím
Áno áno, všetko spravím
Od koho? tebe je hej. Odteraz si môj dodávateľ. Ale potom si aj ráno privstaň, aby som mala už o 4 káfé
Rozprávková bytosť!
Fúú tak to o štvrtej bude teda problém Ale ja nastavím nejaké automatické odoslanie mejlu alebo čosi také
Milý to pán
Jéj, zlatá ! Ale ak to nepôjde, musíš si privstať. Ja ťa tu budem čakať
Tak jooo.. nastavím si budííček
pozret nove stunt videa pracuje sa na tom
spat
rano o 7 vstavam smer martin sluzobna cesta - nesplnene
su 2 hod a mna do postele netaha - nesplnene
..kvak..
Dobre je na nich aj to, ze nie su ani mastne ani sa z nich az tak nepribera
Take velke dievca a robi jej spagety maminka
no, ked ona ich vie take bohovske robit.....dava na ne maslo, robi speci omacku s podrvenou bazalkou a paradajkami, dava tam spissu parku, co ja milujem, potom bambino syr tam cely vytlaci a kecup....a samozrejme ktej bazalke a paradajke musi ist cesnak
keby si videl ako mi teču sliny
No to maslo ma nelaka ale spissky parok je sen taketo som este nejedol ale laka ma to tak asi zajdem za tou mojou a poviem jej nech sa nabuduce riadi tymto
Co mi v tom brani? odfot
No teda tak jej poviem nech to spravi tak ako pises
V tom pripade by som si dal cestoviny s plnenym rezňom
Dam vediet len dufam ze sa dovtedy nerozpadne Birdz
A nemusis verit naivne ale klasicky kby to bolo nieco ine tak sa na to pravdepodobne vykaslem ale spagety rad vyskusam vseliake
Nemas za co
dobre, verim ti klasicky
našťastie sa viem ovládať.