chcela by som normálne pracovať na nejakej vyššej pozícií, stretávať sa s nejakými ľuďmi z vyššej spoločnosti.. viem si predstaviť, že by som obetovala celý svoj život práci pre nejakú firmu...
Chcieť môžem, ale jediný kto vie, aký plán so mnou má je Pán Ale chcela by som úspešne ukončiť SŠ a chcela by som aby ma prijali na jednu z tích dvoch VŠ o ktorých uvažujem... A chcela by som byť ešte lepšia (čo sa týka povahy i vzhľadu)...
tak sa vypracovat a byt taky bohaty ze moje jedine problemy budu ako riesit problemy ludstva ... a potom take veci ze skocit padakom, ulovit rybu na cookovych ostrovoch holymi rukami a vsetko co ktomu patri
@hanka12 tak by si sa mala začať drieť vzhľadom k tomu pretlaku, čo tam je- buď sú všetci takí humanisti ako ty alebo je to veľmi výhodné povolanie, ale veď čoby nie, pri tých úplatkoch, čo sa tam točia
@hanka12 čas? dobre, podľa veku si druháčka, ale pamätám si, že jedna teraz tiež maturantka z inej triedy už vtedy chodila na doučovania, a čím skôr začneš, tým máš väčšiu šancu predsa... dúfať nestačí, musíš len makať
@mkamka je to dobrý tip, ale budúci rok si dávam seminár z biológie a chémia mi ide fajn (skončila som 6. na krajskom kole olympiády ako úspešný riešiteľ s 61%) ale ak budem potrebovať doučovanie mám kamošku na pedagogickej fakujte bio-chem tak tá mi určite pomôže ďakujem za tip
@mkamka som najlepšia v ročníku na našej škole a snažím sa venovať sa týmto predmetom čo najviac... viem všetko čo berieme na hodine ešte skôr ako sa to učíme lebo som drela pred oplympiádou a teraz z toho čerpám a postupne sa pripravujem na tú budúcoročnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
aby som nezomrel s pocitom, že som zavadzal