Mám zapnutý FaceBook skoro non-stop aby som videl či sú ľudia online nech sa necítim sám.. normálne s nikým nepíšem ani nič nerobím tam len si asi každú hodinu pozriem FB koľko ľudí je online (aspoň 5+) a som v poho keď ich je menej začínam sa cítiť opustený
ale už aj mne napadla zvlášnosť..zvyknem sa v lete učievať jazyky a pod. a ešte robím "binge watching" niekoľko celých seriálov som stihla cez leto pozrieť
Na večeru jem stále müslli (samozrejme striedam rôzne druhy-čoko, orech, ovocné, kokosové atď). Už roky som nemala na večeru niečo iné než müslli. Vždy sa na to teším, je to pre mňa najlepšia časť dňa. niekedy sa zamýšľam ako to že mi este chutí keď ho na večeru jem každý úplne každý deň cca už 3-4 roky...
@tangerina anješ? a prečo sa nenaješ z toastu? a takých vecí? ja si uplne pamatam na tu hadku ci diskusiu ci ako to nazvat, ked si nechcela ist do Podnebi, lebo ty sa rano nenajes z takych veci a naveceru chipsy su v pohode
Veľmi dlho a dôkladne prežúvam, hlavne sacharidové veci, lebo mám nutkanie prešpikovať všetko jedlo slinnou amylázou.
As in krajec chleba okolo 15 minút a tanier cestovín minule 52 minút sústavného jedenia.
Nič superdivné mimo toho mi nenapadá, ale ísť sa s niekým najesť je zážitok pre obidve strany
som nehorázne infantilný, rozumný a detský dospelák
-neviem sa kontrolovať čo robím, rád ľuďom robím nervy (ale že vkuse) mám stupídny humor, no zároveň uvažujem triezvo, nemám základné vedomosti, no tých okrajových habadej
a som nehorázne kreatívny, takmer vždy mi niečo napadne
-čiže také plusy. mínusy, ktoré sú síce bežné v mnohých ľuďoch, no aj napriek tomu mi na mne pripadajú zvláštne
a asi od šiestich rokoch sa hrajem, že som harry potter, mnohokrát mávam s perom pričom si myslím že moje zaklínadlo raz naozaj vyjde! dokonca si predstavujem ako s prútikom masakrujem ľudí na ulici, ničím budovy, stánky a pod.
hanbim sa chodit do mesta peso alebo autobusom, lebo si myslim ze ludia by si mysleli ze nemam auto alebo peniaze tak vsade len taxikom alebo radsej ostanem doma
často len tak čumím do blba, rozmýšlam nad vecami a občas mi len tak preblysne hlavou nejaká situácia a neskôr sa to stane, čas je individuálny a počas umývania rúk si vždy musím 2 krát zaspievať happy birthday to you a až potom si zmyjem mydlo
aaaa čo ja viem. strašne veľa si toho pamätám, akože čo mi kto povedal, sľúbil, čo som ja povedala, kedy, kde, ako sa to stalo ale často sa tvárim, že "aj ja som na to zabudla" aby sa ten druhý necítil ako kokooo no a potom sa ja cítim ako hlúpa a nehodná pamätania si
som sialenec a rozumie mi malo ludi ale to malo co ma fakt chape su ti najlepsi ludia na svete ktorych zatial poznam v cas straveny s nimi sa neda nijako vycislit ..a som vazne sialenec uplny ..ale som aj uzasna ..ooo ano a vela ludom chybam ..ale s tym uz nic nenarobim ..
musím mať vždy pri posteli pred spaním nachystaný pohár čistej vody...predtým som sa často v noci budila a musela som sa ísť napiť..ostalo mi to doteraz... niekedy ich ale zabudnem povylievať, tak tám mám taký pohárový rad
v každej taške, ktorú aktuálne nosievam, nosím zopár igelitových vrecúšok, aby som si ich nemusela v obchode brať, keď kupujem zeleninu a ovocie... väčšinou však vrecká ani nepoužívam a nálepky z jabĺk lepím trebárs na cviklu!
neodídem z domu, kým pri sebe nemám balík vreckoviek alebo aspoň 1 vreckovku .D tiež väčšinou nezaspím, kým na dosah ruky nemám balík vreckoviek alebo aspoň 1 vreckovku
@narazuvzdornaa a ešte si zabudla napísať, že máš asi extrémnu potrebu používať terminológiu, ktorú väčšina ľudí neovláda...a nerozumie jej...nechápem k čomu to je dobré...ale inak všetko fajn...
tak napriklad milujem kombinaciu ryza,ryba,tatarka
alebo parky jem tak ze ich vidličkou rozpucim zmiesam s kecupom a tak jem s rožkom
na ine veci si nespominam ale urcite ich nebude malo
je to divné, ale ked si urobím chleba s niečím, najprv ho obkúšem dokola a stále pokračujem do stredu, až ho zjem. Keby ho tak nemožem jesť, tak ho ani nechcem, lebo mi nechuti...hm som divna...
som ľaváčka a hrám tenis pravou rukou, rada jem slané tyčinky s uhorkami, z pizze nikdy nezjem okraj, počas školy poobede spím a učím sa o 3 ráno sila zvyku
smotanové jogurty nemiešam, jem ich "od hora dole".. ale to mi nepríde divné, príde mi divné ako to môže niekoho vytáčať... a ešte si za svet nedokážem zapamätať kde je vpravo a kde vľavo
@wuttasi som rada že nie som jediná teraz to môžem okoliu šplechnúť naspäť že aj takí ľudia ako ja sú na svete a je nám aj s našimi nezmiešanými jogurtmi fajn
keď ide niekto na chodníku za mnou a tak blízko ,že by mohol počuť ako sa s niekým rozprávam tak zastanem a počkám kým prejde ..neznášam ľudí za pätami..alebo keď idem okolo väčšej skupinky ľudí zadržím dych až dokým neprejdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
Nie že by som kvôli tomuto kupoval bielu čokoládu vo veľkom Kávu pijem asi 2x za týždeň.
Inak neviem či to iní nerobia,ale do krupicovej kaše si dávam čokoládu aby sa roztopila miesto Granka
Ja zase jedávam opekané čipsy nad sviečkou ( asi tak sa u mňa prejavuje nuda v zapadlých dedinských reštauráciach ).
a ešte zvyknem nosiť paplón
používam mozog
a kávu si tiež sladím čokoládou, ale mliečnou
Alebo zo zmrzliny vyhadzujem kornútky, neznášam ich.
Sprchujem sa v horúcej vode, aj keď je vonku 30°.
Nie do kornútka, ale do ruky
As in krajec chleba okolo 15 minút a tanier cestovín minule 52 minút sústavného jedenia.
Nič superdivné mimo toho mi nenapadá, ale ísť sa s niekým najesť je zážitok pre obidve strany
to podla mna robim inak ako vacsina ostatnych,
-neviem sa kontrolovať čo robím, rád ľuďom robím nervy (ale že vkuse) mám stupídny humor, no zároveň uvažujem triezvo, nemám základné vedomosti, no tých okrajových habadej
a som nehorázne kreatívny, takmer vždy mi niečo napadne
-čiže také plusy. mínusy, ktoré sú síce bežné v mnohých ľuďoch, no aj napriek tomu mi na mne pripadajú zvláštne
v podstate som úplne obyčajný človek
aaaa čo ja viem. strašne veľa si toho pamätám, akože čo mi kto povedal, sľúbil, čo som ja povedala, kedy, kde, ako sa to stalo ale často sa tvárim, že "aj ja som na to zabudla" aby sa ten druhý necítil ako kokooo no a potom sa ja cítim ako hlúpa a nehodná pamätania si
a inak sa musím stále zakryť dekou aj paplónom, aj v lete, pretože mi býva zima kým zaspím, proste sa neviem zohriať
zásadne si umývam vlasy až potom, čo sa osprchujem, nenávidím mokré vlasy na chrbte..
skoro na všetko dávam chili omáčku dokonca aj na knedlu s kapustou
Ale inak vôbeeec nie som neporiadna
@barky napr. ?
a nikomu som zle neurobila, netvarim sa ako flakac , nie som drza a vzdy som zla a nemaju ma radi
Vyskúšaj
a takýchto trapošín robím veľa...ani mi to nepripadá nejaké čudné :ehm:
alebo parky jem tak ze ich vidličkou rozpucim zmiesam s kecupom a tak jem s rožkom
na ine veci si nespominam ale urcite ich nebude malo
to je jedna moja zvláštnosť.
druhá je tá, že mi býva smutno z toho, že to často vyzerá, že to prvé je zvláštnosť.