Určite každý z Vás pozná trápnu tichú chvíľu na rande, keď na seba hlúpo pozeráte a čakáte kto začne ako prvý, ale problém je, že práve vtedy Vás nič nenapadne...
popravde, ide dost o osobu, s ktorou si..pretoze s niekym staci zacat konverzaciu fakt hoccim, a s vela ludmi nezacnes len tak blabotanim o nicom.. niekedy su dotyky viac ako otvorena huba ( nemam na mysli ale dotyky ked budete mat huby otvorene obaja )
vsetko, film, hudba a pod. a hlavne nerob nieco nasilu teda nevymyslaj daco nasilu, ale bud prirodzeny. Ked chces byt ticho, bud a nechaj ju nech rozprava tak zistis ci je komunikativna. Neries to hlavne a nepremyslaj nad tym. Oni nas aj tak chcu
napríklad čo robila v detstve, či sa venovala niečomu, kam chodí na diskotéku, či sa rada zabáva.. kam chce ísť na školu, či chce ísť vlastne niekam na školu.. toho je strašne veľa.. môžete sa bavit aj o nejakých filmoch, alebo môžeš hovoriť aj o tom análnom sexe no
no ako prve klamat sa nema, ale v takomto pripade si mozes takpovediac pomoct klamstvom. ako? pozorne citaj... tesne pred tym ako sa stretne si vymysli nieco, nejaky pribeh co sa ti akoze stal ale doj pozor aby BOL vtipny, aby si bol "hrdina" a hlavne aby pribeh NEBOL pre nu urazlivy a ty si nerobil zo seba machra. no a preco by si to mal urobit? lebo sa na to chyti a vas rozhovor prave zacal, uz len ho udrziavat.
dalsia rada je snaz sa ju rozkecat a potom POCUVAJ.
no a aby to nebolo offtopic tak: skola, rodina, priatelia, akcie co ste zazili cez leto (pripadne kedykolvek inokedy), co ma rada, co nema rada, a to ti musi stacit lebo ak ma zaujem tak rozhovor bude rozvijat alebo vymysli aj ona nejake temy...
@Marek1888 jasné. tak na prvom rande sa jej spýta, hej moja, čo máš dnes krámy? a ona bude kukať na neho jak na debilka.. to už sa nedostane do postele k nijakej ani len k jej kamarátkam lebo tak, ženy si toho dosť veľa hovoria medzi sebou...
@Adaadisallaares ja som v zivote na rande nebol.a aj bez toho mam priatelku.vsak rande to existovalo 10 rokov dozadu teraz to uz nieje moderne.este aj oblek nech si oblecie.
@Marek1888 ale veď rande je to, keď sa spolu stretnete a idete čo ja viem na kávu , alebo sa len prechádzate.. aj keď s frajerkou chodievaš von, vlastne randíš..
@Adaadisallaares nepijem kavu.ani ona. P ale ja nechodim do baru zapalim sviecku a debatujem ako sa ma a tak.ja sa tam idem ozrat a ona ma potom nesie domov. Dh .
ja ked mam na rande taku hlupu chvilku tak uz vidim ze z toho vztahu nic nebude, proste musim sa mat o com s nim bavit a nie len si napisat temy, ktore budem preberat a tak... ke najlepsie, ked s niekym dokazem od jednej temy prejst skoro vsetko
máš za sebou 19 rokov života dievča predpokladám že tiež aspoň 15 tak neexistuje že nebudete mať spolu o čom tých pár hodín rozprávať ak už fakt nebude o čom tak môžte ohovárať súrodencov
ak si potrebuješ vymýšľať všelijaké témy alebo nebodaj príbehy a podobné hovadiny, ktorými chceš zaujať, pochybujem, že s dotyčnou vydržíš dlho... buď spontánny... je úplne normálne, že s niekym si rozumieš viac, s niekym menej a s niekym ti huba melie v podstate automaticky takže prihliadaj aj na toto... keď bude evidentné, že holka nie je tvoja krvná skupina, témami na papieriku to nezachrániš... treba hľadať inde
@Mrhulahul@22 a keď sa ho neskor na niečo čo súvisí s tou príhodou opýta a on nebude vedieť alebo zabudne čo povedal , a ako to povedal, ako sa to stalo a tak, tak to bude fakt zaujímavé
Huba, serialy, filmy, surodenci, priatelia, zaujmy, oblubene miesta, skola, plany do buducnosti.... aspon sa lepsie spoznate a uvidite ako si rozumiete
chlapče, napadnúť ťa môže len ninja, hovorí sa prišlo mi na rozum....ach, hodiny slovenčiny...
o čom rozprávať?? keď to dievča neni totálny dement tak o hocičom, ja som Džane rozprával rozprávku o veľkom zlom mrkvákovi, myslím, že sa volal Igor....
Máš 19 (v profile), fantázie sa medze nekladú.. nie každá tichá chvíľka musí byť trápna. Ak ideš von s dievčaťom, s ktorým si rozumieš tak vždy sa nájde niečo o čom hodíte reč..
vy ste debili ja neviem napr. ja ked s niekym idem tak ja nie som velmi zhovorcivy typ alebo nemam rada ked ja musim vymyslat debaty proste ten clovek by mal byt prirodzene charizmaticky ak nie tak nech ide do...
v Pulp Fiction pri jednej scenke ked John Travolta bol na rande s Umou Thurman a sedeli v uplnom tichu oproti sebe... no a Uma povedala nieco s cim nemozem nic ine nez len suhlasit..nepamatam si to presne ale myslienka bola taka ze je lepsie byt ticho a vychutnavat si ho nez stale trepat uplne blbosti.. to ticho je dobre zvlast pre rozmyslajucich ludi...
aha takže ked idem s holkou von tak mam byt ticho jak buk 2 hodky,medzičasom utrusit nejaky vyrok o tichu a zase mlčat že ? to radšej o tom analnom sexe začnem..
Chlape, odporučím ti túto kinhu: T. Baránek - Jak sbalit ženu; Nájdi si ju na nejakom fóre a stiahni ju v pdf. Každý aspoň priemerne skúsený chalan väčšinu tých vecí vie, no tie perličky čo tam nájdeš, stoja za to Okrem mnohého iného tam máš aj rozobraté, o čom sa s ňou baviť, a navyše je vtipne písaná, takže sa pri tom čítaní aj značne pobavíš Odporúčam každému chalanovi, je to skvelá kniha, žiadne prázdne kecy, veci z reálneho života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
@siss musim predat trosku sebavedomia aj ostatnym
@Jakub489 jj ako hajzel povedal...alebo možno sa ťa ona spýta prečo meškáš...alebo tak...ked sa už s nou stretneš to je lahko začať...
no ako prve klamat sa nema, ale v takomto pripade si mozes takpovediac pomoct klamstvom. ako? pozorne citaj... tesne pred tym ako sa stretne si vymysli nieco, nejaky pribeh co sa ti akoze stal ale doj pozor aby BOL vtipny, aby si bol "hrdina" a hlavne aby pribeh NEBOL pre nu urazlivy a ty si nerobil zo seba machra. no a preco by si to mal urobit? lebo sa na to chyti a vas rozhovor prave zacal, uz len ho udrziavat.
dalsia rada je snaz sa ju rozkecat a potom POCUVAJ.
no a aby to nebolo offtopic tak: skola, rodina, priatelia, akcie co ste zazili cez leto (pripadne kedykolvek inokedy), co ma rada, co nema rada, a to ti musi stacit lebo ak ma zaujem tak rozhovor bude rozvijat alebo vymysli aj ona nejake temy...
good luck boy
ps: zabudol som, riad sa radsej radamy dievcat nez nasimi chalanskymi... (ale len co sa tych tem na rozhovor tyka )
a co myslis, pisal by takuto otazku na net keby nemal ziaden problem?
takže Jakub489 od neho si moc rady k srdcu neber...
o čom rozprávať?? keď to dievča neni totálny dement tak o hocičom, ja som Džane rozprával rozprávku o veľkom zlom mrkvákovi, myslím, že sa volal Igor....
Máš 19 (v profile), fantázie sa medze nekladú.. nie každá tichá chvíľka musí byť trápna. Ak ideš von s dievčaťom, s ktorým si rozumieš tak vždy sa nájde niečo o čom hodíte reč..
suhlasim s tebou..
v Pulp Fiction pri jednej scenke ked John Travolta bol na rande s Umou Thurman a sedeli v uplnom tichu oproti sebe... no a Uma povedala nieco s cim nemozem nic ine nez len suhlasit..nepamatam si to presne ale myslienka bola taka ze je lepsie byt ticho a vychutnavat si ho nez stale trepat uplne blbosti.. to ticho je dobre zvlast pre rozmyslajucich ludi...