Prosím vás piste len ti čo máte tetovanie a ktore studio v SR je asik najlepsie ,cenovo nezalezi ale ide mi hlavne o kvalitu tetovania.V okoli Ziliny a moze byt aj dalej...
Santo vie skvele tetovať a dokáže aj poradiť, pokecať a všetko čo len budeš potrebovať, môžeš sa ho popýtať čo ťa zaujíma a rád ti poradí. Ja som s tetovaniami spokojná veľmi a som rada že som bola u neho.
Možno je najdrahší v BB ale na druhej strane sa dá s ním aj na cene dohodnúť.
Pokial ide o kvalitneho tatera, tak samozrejme ze sa musis objednat. Ale najskor sa chodi na konzultacie, kde sa s nim dohodnes co chces, ake to chces a kam to chces a potom sa uz dohodnes na zakrok.
Co sa tyka cakacej doby tak to je rozne. Ja som na samotny zakrok cakala dva tyzdne ale to len preto ze niekto svoj zakrok odvolala a tater ma tam hned supol. No ale napriklad kamaratka cakala nieco vyse pol roka. Ale ona zase mala doslova hviezdu Polskych taterov. Takze to mala aj dost drahe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
jeho práce môžeš pozrieť aj tu: » www.tattoobysanto.sk
Santo vie skvele tetovať a dokáže aj poradiť, pokecať a všetko čo len budeš potrebovať, môžeš sa ho popýtať čo ťa zaujíma a rád ti poradí. Ja som s tetovaniami spokojná veľmi a som rada že som bola u neho.
Možno je najdrahší v BB ale na druhej strane sa dá s ním aj na cene dohodnúť.
Co sa tyka cakacej doby tak to je rozne. Ja som na samotny zakrok cakala dva tyzdne ale to len preto ze niekto svoj zakrok odvolala a tater ma tam hned supol. No ale napriklad kamaratka cakala nieco vyse pol roka. Ale ona zase mala doslova hviezdu Polskych taterov. Takze to mala aj dost drahe