a ak chces serioznu odpoved:
tetovanie by malo byt podla mna:
1. bud tribal - takze prislusnost k nejakej skupine
2. nieco osobne - co vyjadruje tvoju osobnost a toho prvy predpoklad je nerobit rozne ankety ci sa pytat "co ako vyzera", ale proste si zmysliet a ist sa dat tetovat, bez okolkov
to je co za anketa? tak ked si raz idem dat tetovanie, tak predsa viem, co si tam chcem dat, nie? ...
ci potrebujes zapadnut alebo ako tomu mam rozumiet?
pýtaš sa aké si máš dať tetovanie?.. °_° myslím že tetovanie by malo pre teba niečo znamenať nie dať si vytetovať uplnu pičovinu len preto že "chcem mať tetovanie" ...
@concatenate moja ma na chrbte a pod tym pupavu jak ju rozfukava vietor aspon mam pri tych ludoch istotu, ze ked im pochvalim originalitu tetovania, zabavim sa este aj na ich uprimnom podakovani
ono tetovanie ako citát by malo byť niečo, čo vyjadruje teba, alebo niečo z tvojho života, čím sa riadiť a čo má pre teba hlbší význam, ja síce zbytočne napíšem, že sa mi páči práve toto, ale ak to pre teba nemá význam tak by som si to nedávala
napríklad ja si chcem dať na krk vytetovať citát, ktorý sa pre všetkých zná čudný a nevidia v tom význam no pre mňa význam má
ak nevieš sama tak si nedavaj nič,ja som tiež kedysi rozmyšlal že si niečo dam ale nenapadlo ma nič s čím by som sa tak stotožnoval aby som si to dal na celý život
moja reakcia, keď som uvidela názov fóra: keď nevieš, aké chceš, tak si nedávaj ..
moja reakcia pri prvej možnosti: určite KU HVIEZDAAAAM !!! :letim: :letim: to by som si možno aj ja chcela dať niekedy v budúcnosti
Nuž, asi som čudný, ale jediný dôvod prečo nemám tetovanie je, že ma nechce napadnúť nič dosť originálne. Robiť anketu, aby si vybral, ktorá z tuctových hlášok je najmenej stupidná, to je na mňa priveľa. Keď nevieš, tak kašli na to. Naozaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
tetovanie by malo byt podla mna:
1. bud tribal - takze prislusnost k nejakej skupine
2. nieco osobne - co vyjadruje tvoju osobnost a toho prvy predpoklad je nerobit rozne ankety ci sa pytat "co ako vyzera", ale proste si zmysliet a ist sa dat tetovat, bez okolkov
ci potrebujes zapadnut alebo ako tomu mam rozumiet?
nechcem, len ma zaujíma, ktoré z nich je najmenej trápne
nemáš za čo :-S
» scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/...
alebo proste stay strong na zapastie! :happy:
ale zase pozrite je to sú to ich telá, každy je na tom intelektom inak a ked ho to napĺňa je to na ňom čo si tam dá...
a pre ľudi ktorým v dnešnej dobe unikla pointa tetotvania odporúčam si najprv pozrieť :
napríklad ja si chcem dať na krk vytetovať citát, ktorý sa pre všetkých zná čudný a nevidia v tom význam no pre mňa význam má
moja reakcia pri prvej možnosti: určite KU HVIEZDAAAAM !!! :letim: :letim: to by som si možno aj ja chcela dať niekedy v budúcnosti
Môže byť?
anana
nana
na
a
1. 'neviemcosimamdatakotetovanietaksomsidalatentorandomnapis'
2. Nejaký citat od icka gasparovica
@41