@Pershing363 ides do vyssich hodnot, ale najprv Ta musi neznama zena niecim zaujat, nez ju oslovis, aby si zistil, ako je na tom po inych strankach a to byva v prvom rade a vo vacsine pripadoch ZREJME vyzor.
Noo, ja som len chcela vediet vase nazory... Teraz mam stredne dlhe blond vlasy a chcela som prejst na cokoladovu a vlasy si predlzit... Takze vidim, ze vyber som mala dobry, ked anketu jednoznacne vyhravaju dlhovlase brunetky... A urcite neplanujem vlasy po topanky(aj taky nazor tu padol).. D
Ciernovlasa dlhovlasa ... Ale ide mi dost aj o rozum . Pretoze dnes je tazke najst rozumnu zenu. Poznam jedno dievca a jej sa absolutne vyhybam. Ona je taka vymetena, ze clovek sa s nou nemusi ani rozpravat a zisti ze v hlave ma vzduch. Fuj nemozem nanu ani mysliet...
Myslím, že každému sa páči niečo iné... U chalanov v mojom okolí vedú hlúpe pipky (niečo ako možnosť 1)... Sú hotoví z takých báb, ale nakoniec keď si nájdu babu, tak vyzerá úplne inak Vačšinou ide o brunetu, ktorá ledva používa špirálu, a ani nejakú extra postavu nemá... Proste normálna baba... Len škoda, že v hlave nič nemá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale statisticky pritahuju muzov viac svetlovlasky nez tmavovlasky.
Teoreticky by asi nemala mat kratsie vlasy nez ja, a najlepsie by bolo aby mala prirodnu farbu vlasov.
Taktiez sa mi nepacia predlzene vlasy v zapletanom vrkoci siahajucom az po topanky. Tot ulet z 08.10.2009 v centre BA, fotak som zial nemal pri sebe
mno to je asi tak max.