nejaké prachy z peňaženky na strednej... raz som zabudol v bunde peňaženku a prišiel som o pol hodiny... bola tam a peniaze nikde. keby som chytil toho kto ich ukradol tak ho zabijem kokota.
@9 to fakt? ooch, už nech sa stretneme a všeeetko mi porozprávaš! (plus dnes som si spomenula, že si mi písala, že niečo pre mňa máš, tak snáď to ešte stále platí! )
@1
a potom peniaze, klucenky(kluce dal ucitelovy ze ich niekto stratil, svine boli aj v skole na zakladnej ale ake nenapadne...), pero to sa asi ani nemusi rátať potom kartičky(hokejove atd), a viac veci ale uz si ani nepametam co vsetko.
SI pamätám ako v 3 ročníku na základnej som mal nové gélové pero (vtedy to bolo cool) a mal som ho v peračníku a šli sme na výlet s triedou. Vrátime sa do triedy a tam sedí sám spolužiak, ktorý bol u lekára a nevedel kde sme. Tak pohodička až kým som sa nepozrel do peňaženky a MOJE PERO ZMIZLO ! Tak bolo to jednoduché vyšetrovanie keďže hneď sa záhadne objavilo u neho v peračníku s tým, že mu ho mama kúpila ale tak teda keď chcem mi ho "nechá"
A inak si dávam bacha na veci, vždy si x krát kontrolujem či mám mobil, peňaženku, kľúče iné mi nemá čo zmiznúť. Plus ak idem po večeroch niekam som radšej ozbrojený kdyby neco
Bratz penazenku kde bolo 1000 korun v druzine..najviac ma srala len ta penazenka ..bola pekna a bol to narodeninovy darcek
A take ruzove hodinky s kamienkami a vilami na kupalisku co mi doniesla mamkina sestra z pariza..to ma mrzelo vei..ale to som bola kinderko este
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale najabsurdnejšie boli dáždnik a kalkulačka
najcastejsie mi ludia kradnu zapalovace, ja zas kradnem pera
a tenisky!
a potom peniaze, klucenky(kluce dal ucitelovy ze ich niekto stratil, svine boli aj v skole na zakladnej ale ake nenapadne...), pero to sa asi ani nemusi rátať potom kartičky(hokejove atd), a viac veci ale uz si ani nepametam co vsetko.
inak neviem o ničom, máločo stratím a máločo mi ukradnú, čo je úplny zázrak a čudujem sa, že ešte nič. Možno preto, že nemám nič materiálne cenné
A inak si dávam bacha na veci, vždy si x krát kontrolujem či mám mobil, peňaženku, kľúče iné mi nemá čo zmiznúť. Plus ak idem po večeroch niekam som radšej ozbrojený kdyby neco
Kradnúť crocsy.
Môže človek klesnúť ešte hlbšie?
A take ruzove hodinky s kamienkami a vilami na kupalisku co mi doniesla mamkina sestra z pariza..to ma mrzelo vei..ale to som bola kinderko este