Ideálny kamoš je ten, na ktorého sa môžem spolahnúť. Vie ma vypočuť ale zbytočne sa nepýta, keď vidí, že o niečom nechcem/nedokážem hovoriť. Potrebujem niekoho, kto mi narovinu povie : simona si piča, ktorá rieši kokotiny a poď na rum ešte, že mám také super ženské
Pre mňa je to tá osoba, ktorá je pri mne či už v dobrom, alebo v zlom a nie len vtedy keď niečo odo mňa potrebuje. Ak smútim, smúti so mnou alebo sa ma snaží rozveseliť, a keď sa teším, teší sa so mnou. Musím si s ním/ňou rozumieť a dokázať rozprávať o všetkom. Veriť jej/jemu a dokázať sa otvoriť, lebo to je pre mňa najťažšie. Mal/a byť úprimný/á, spoľahlivý/á a chápavý/á.
Ale nemôžem toto očakávať od druhého človeka, pokiaľ sa aj ja nesnažím byť dobrým kamarátom. Proste nie len mať kamarátov, ale ním aj byť pre ostatných - to je najdôležitejšie.
zmysel pre humor, uprimnosť je hlavné ostatné ma moc nezaujímajú pretože ak ma má ten človek rád takú aká som mám rada aj ja jeho, ale nemám rada typy "všade boli, všetko videli" ani extra dokonalých ľudí D ale inak nemám nič extra požiadavky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ideálny kamoš je ten, na ktorého sa môžem spolahnúť. Vie ma vypočuť ale zbytočne sa nepýta, keď vidí, že o niečom nechcem/nedokážem hovoriť. Potrebujem niekoho, kto mi narovinu povie : simona si piča, ktorá rieši kokotiny a poď na rum ešte, že mám také super ženské
Ale nemôžem toto očakávať od druhého človeka, pokiaľ sa aj ja nesnažím byť dobrým kamarátom. Proste nie len mať kamarátov, ale ním aj byť pre ostatných - to je najdôležitejšie.
skor aky by nemal byt.
ja to viem len tak povedat, ked mi konkretny typ predstavite.
a všetky tie vlastnosti sa dajú zhrnúť,tak,že to musí byť človek s dobrým srdiečkom