Hlavne musi byt sam sebou, a nehrat sa na niekoho kym nie je..a aj pozorny, uprimny, vtipny, chapavy..ale to by som chcela asi privela ..myslim vsetko mat v jednej osobe..takze mozem len snivat asi aj nadalej
vtipny, usmievavy, uprimny, verny, laskavy, vasnivy, s velkou fantaziou, ukecany, mily, dobrodruzny, mohol by byt za vsetku srandu, aby sa nebal novych veci...atd...
To su podla mna dost blbosti, pretoze na konkretneho cloveka pozeram ako na celok, nerobim si rozklad a klasifikaciu jednotlivych vlastnosti. proste bud to pude alebo nepude.
mal by mat v prvom rade aspon podobne zaujmy ako mam ja,nemal by v ziadnom pripade pocuvat hiphop(aspon nie ten slovensky),mal by sa rad zabavat ako aj ja,ziadny monotonny nudny chalan,vtipny,vasnivy,mily,ukecany,nefajciar,vztah k sportu by mal mat a malo by mu aspon trochu zalezat na zovnajsku svojom,ambiciozny,uprimny, ale hlavne aby si ma vazil a zalezalo mu na mne
kokretne vlastnosti: mily, mudry, hlavne nie primitivny,uprimny, dobrosrdecny ale iba ke dho nikto nevidi ale nie dobrosrdecny, iniciativny, podnikavy a dobrodruzny, nech neni stale ticho a nesedi stale doma
Viete co je zaujimave? Vsetky baby pisu aky by mal byt mily, nezny, blablabla ale ked sa pozrete na ich pritelov tak vacsinou su to vsetko len nie to co sa tu spomina.... chyba v matrixe?
@40 dovolím sa poopraviť chalan čo by zniesol babe modré z neba ju nepriťahuje... a druhá vec "milý" sa dá predstaviť rôznymi spôsobmi... napríklaad.. keby chalan nosí žene kvety každý deň je milý, ale oveľa viacej milý je ten ktorého to nikdy ani nenapadne kašle na ňu a potom si 1x spomenie...
@42 zaujimavy pohlad ...taky ze kazdy den kvietky, to je utopia, dovolim si povedat ...preto je mily ten co ich donesie raz za cas, lebo ten prvy neexistuje...a darceky su aj tak nanic ked ta niekto nema cas ani objat
mal by byt mily, pekny, chapavy,nesebecky, nemal by sa chavastat a mal by byt sam sebou a nemal by mat predomnou tajomstva, no take nejake jeho ano, ale ne vela.↓
je blbe keby sme chceli aby mal clovek iba dobrea daktore vlastnosti ta by to bolo blbe lebo i my samy nemame take vlastnosti dobre ja by som chcela len aby ma z celeho ♥ lubil keby splnil tuto jednu splnal by aj mnoho dalsich takze tato jedina je najzakladnejsia uplne.Ked ju milujes nie je co riesit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale keby som tu mala opisat mojho vysnivaneho, tak neviem..to by bolo na dlho
tak som potom buzerant =D
aby ma uprimne lubil
tak to je super len tak dalej..
inak ja som taky aky som.. a som svoj ideal.. i ked ;o) vzdy je co zmenit, ved dokonalych z nas robi az smrt
arogantny ? to nemyslis vazne...