namyslená, škaredá, nedistvingovaná, neerudovaná, psychicky narušená, bez zmyslu pre humor a aby som nezabudol najlepšia je taká čo nemá nič v hlave...
pacia sa mi baby nezavisle nenamalovane najlepsie oblecene z neznackovom obleceni (myslim smrtelne vazne !) a z povahovych vlastnosti uprimnost,vernost a este je cool taka lahka neskodna naivita ale to len pre osladenie samozreje nie vymletost
Ludia nechvalte jej (s.i.m.a) vyzor ujebala fotku jednej babe z Nitry!! teraz si nevymyslam, bola na koncerte kapely mojho spoluziaka. Pozrite foto na www.naozzay.sk (najnovsi koncert kapely zoci voci), mozno tam bude.
Tu je jej nick na pokeci: Sexi_Patka. Videl som ju na vlastne oci, stala meter odomna.. Teraz tam ma inu fotku, ale predtym tam mala tu co teraz pouziva s.i.m.a
strnast nestrnast aj najspatnejsia baba dokaze na fotke vyzerat super pokial urci spravny postoj uhol namaluje sa a tak... su to take ocne klamy napriklad ja mam spoluziacku ktora na fotke vyzera jak uplna ale v reali ani za ruku chytit
No konecne pica si dala svoju fotku.. Fakt nepochopim jak moze byt niekto taky ubohy a da si sem fotku niekoho uplne ineho? este dobra dat si sem fotku nejakej herecky abo spevaka abo co to hej, ale fotku inej baby? kokos chore..
Sak ani sa ti necudujem,ved kazdý chce mat pekné a múdre deti a ked ti nepomohol s tým pánbozko, tak si pomôž sám ale nie, to len zo srandy, sa neuraz.
ako je to fakt úbohé, ale tak chcela zaposobiť a si myslela, že ju tu nikto nespozná.
sory S.i.m.a. ....ale tebe by to nevadilo keby si dal niekto tvoju fotku,a bude sa este tvarit ze je to on....???mne sa to uz stalo..jedna neprijemna baba mi zobrala fotku a kazdemu na rozpravala ze na tej fotke je ona..je to strasne neprijemne ked niekto zneuziva tvoju identitu...toto akoze moze urobit len uboziak,ktory:
S.i.m.a.: ubohe pice co kradnu druhym fokty mi nebudu rozkazovat co mam a co nemam robit. Ked ta budem chcet poslat do pice tak ta poslem a ked budem chcet napisat normalny prispevok tak ho aj tak nenapisem, lebo jebnutym normalne prispevky nepisem.
Jaaaj, milujem ked sa male a sproste deti prezentuju "inteligentnymi" nazormi a myslia si jak dospelo sa vyjadruju. Moja tam sa chod radsej ucit hudobnu....
S.i.m.a.: Suhlasim s tym ci Kleo povedala. Aj keby si tam da Majlos fotku kde ma slipy na hlave tak je to 100 krat lepsie ako kradnut fotky druhym. Ty musis byt rozumovo uplne na dne.. Ale hadam pochopis ked vyrasties.. A hej tyka sa ma to, lebo ako si si mohla vsimnut Majlosa mam medzi priatelmi..
Hovorim ti ze jebnute pice mi rozkazovat nebudu co mam a co nemam robit. vid prispevok 41
Ako s.i.m.a nechápem, čo sa musís stále ozývat, to svedcí o tom, aká si nevyzretá.
Prišla si sem, dala si si pod svoj fotoreportrét fotku cudzej baby a založila si diskusiu, len aby si ta všimli viacerí, aká si pekná (môj názor). Náhodu sa nato prišlo a keď ti tu nadali, tak ty si sa ešte ohradila, že čo sa do teba starajú, veď ty si tá najmúdrejšia a najlepšia, čo chápe, že aké je to nepríjemné, keď ti náhodu niekto ukradne foto, ale napriek tomu si to spravila.
A inak, by ma teda zaujímalo, že prečo si si tam vlastne tú foto dala, keď si nechcela ňou zaujať. To akože to dievča tak veeľmi obdivuješ, že jej robíš reklamu aj tu na birdzi??? lebo zaujmavé, že si si nevybrala fotku nejakej škaredej tučnej a pehatej dievčiny ale náhodou takej, čo je naozaj pekná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ešte nejaké otázky?
Majlos, uz by si isiel aj po nej, sak načo strácat cas
Tu je jej nick na pokeci: Sexi_Patka. Videl som ju na vlastne oci, stala meter odomna.. Teraz tam ma inu fotku, ale predtym tam mala tu co teraz pouziva s.i.m.a
A staci sa pozret na fotku v profile, a sem: » www.birdz.sk/webky/fotka.php...
myslim si ze nie su rovnake..
Je maximalne ubohe si davat cudzie fotky..
Inak takato diskusia tu uz bola abcd..xyz krat. DPC deti kedy sa uz uvedomite? To myslite gulami a picami alebo co?
Chudara zasrana.
si sa z toho vyzul, este budes ten najlepší, že pochválil som dobrú zhodu génov
Objekt,ozaj pekné pomenovanie, no keby sa to ten objekt dopočul, bohvie, či by bol nadšený
Ale kontakt na tu z fotky nemate? 16 Uz je akceptovatelny vek
sorry, hlboko sa ospravedlnujem, bo uz by som ti zmenila orientáciu
inak toto máte dôkaz, že láska na prvý pohlad predsa existuje A to dokonca este cez fot
ako je to fakt úbohé, ale tak chcela zaposobiť a si myslela, že ju tu nikto nespozná.
-bud nema na fotak,aby sa mohol odfotit
-je brutalne skaredy
-je proste uboziak....
tak laskavo nebud pica!!!
Majlos to vystihol
radsej tam budem na tej fotke ja(a skareda) alebo budem mat nejaky obrazok...ako fotku inej baby.!!byt tou babou..uz nezijes..ti prisaham!
jako sa vyhrazam..
Hovorim ti ze jebnute pice mi rozkazovat nebudu co mam a co nemam robit. vid prispevok 41
A ty si tu jedina co tu trepe od veci..
Prišla si sem, dala si si pod svoj fotoreportrét fotku cudzej baby a založila si diskusiu, len aby si ta všimli viacerí, aká si pekná (môj názor). Náhodu sa nato prišlo a keď ti tu nadali, tak ty si sa ešte ohradila, že čo sa do teba starajú, veď ty si tá najmúdrejšia a najlepšia, čo chápe, že aké je to nepríjemné, keď ti náhodu niekto ukradne foto, ale napriek tomu si to spravila.
A inak, by ma teda zaujímalo, že prečo si si tam vlastne tú foto dala, keď si nechcela ňou zaujať. To akože to dievča tak veeľmi obdivuješ, že jej robíš reklamu aj tu na birdzi??? lebo zaujmavé, že si si nevybrala fotku nejakej škaredej tučnej a pehatej dievčiny ale náhodou takej, čo je naozaj pekná.