@momoglamorous praveze jej to vobec nepasuje , ked sa pozeram na ten obrazok to skoro ako keby vidim muza obleceneho ako zenu mozno keby nema takuto farbu tak mozno dobre, ale tato farba +tak kratke vlasy nic moc asi preto sa pri pravdepodobne paci, lebo vyzera ako muz
@momoglamorous mne osobne sa vobec nepaci ked to ma takto a co tak vidim tak asi jedine dievcatam sa to paci, ale skoro ziadnemu chalanovy mozno keby ma inu farbu, napriklad gastanovu tak je pekna, tato farba sa jej vobec nehodi.
"chalanske baby" ako si to nazvala skoro kazda jedna je pekna aj mne sa to paci ALE ked trafi farbu ale miley ju trafila akurat tak odkonca farba je tiez dolezita v tomto.
@mefistofel niektori chalani maju problem, ked zena nevyzera uplne ako zena, alebo sa nesprava uplne ako zena....ale tym trpia podla mna taki, ktori si musia utvrdzovat svoje ego, neviem si to vysvetlit
@momoglamorous tak mne je jedno ci sa sprava zena ako zena, alebo ako muz, ale ked zena sa mi nepaci tak sa mi nepaci, jednoduche ako facka predtym ako mala tie vlasy dlhe sa mi pacila a velmi, ale takto ani bicykel by som o nu neoprel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
hrozne sa mi pacia jej nove vlasy a celkovo kratsie vlasy na zenach
@stenatko ako ste prišli na tie končeky?
A keď sa niekto osemnásť rokov nestrihá, tak určite to treba odstrihnúť!
takéto
ale niekomu idú krátke viac
a miley mi rozhodne sexy prijde s tymi vlasy, ona bola pekna aj s dlhymi, ale teraz je taka ina, zvlastna a v tej zvlastnosti ja vidim najvacsiu krasu
"chalanske baby" ako si to nazvala skoro kazda jedna je pekna aj mne sa to paci ALE ked trafi farbu ale miley ju trafila akurat tak odkonca farba je tiez dolezita v tomto.
teraz ich mam tak pod plecia.. a len čakám kým narastu