Myslíte že sú lepšie teflónové alebo keramické? Na koľko stupňoch si žehlíte vlasy? Myslíte, že je lepšie si žehliť skôr na tých slabších teplotných úrovniach alebo silnejších? Je mi jasné že slabšia teplota menej ničí vlasy, no zase ten prameň musím prež
Ja mám momentálne teflónovú, ale nerozmýšĺala som nad tým, akú kupujem.. Žehlím na maxime, 230 stupňov.. a áno ničí mi to vlasy, ale mám ich rýchlejšie vyžehlené a hlavne dobre..
mám takú postaršiu ETU, keramická, ale ešte slúži a nie som ten typ človeka, čo si kúpi inú žehličku, keď vidí krajšiu a lepšiu (okej, aj by som bola, ale až keď jedného dňa budem zarábať poriadne)...
@lenuska175 moja mama to argumentuje tým, že budem plešatá
žehlím si na najnižšom stupni, teda tých 120°C a snažím sa ich žehliť čo najmenej, lebo naozaj to škodí ... keď som mala tých 16 rokov, tak som žehlila vlasy skoro každý deň a odstupom času boli suché a polámané, ako seno... teraz len keď umyjem vlasy a po vysušení sú v otrasnom stave alebo keď niekam idem na akciu...
inak som sa tak podstrihla po plecia aj pred 2 rokmi a zistila som, že čím mám kratšie vlasy, tým skôr ich musím žehliť
ja mam keramicku, zehlim na 200 stupnoch co je najvyssia teplota ktoru ponuka, na nizsej mi to ani nejde trva mi to minimalne hodinu a aj tak vonku ked je trochu vlhko tak sa hned zvlnia... a aj ked je normalne sucho teplo tak sa zvlnia pocas dna a vecer su takmer uplne kucerave.. a lak nepomaha
cize ak by mi poradil niekto nieco co by mi pomohlo udrzat ich vyzehlene alebo skratit cas zehlenia, smelo do toho
keramickú, zehlim na 230 stupnov... každé ráno asi 20 minut ... vlasy sa ničia , ale kedže svoje mám uplne kučeravé a ja kučery nenávidím , tak mi nič iné proste nezostáva
ja som počula že keramické sú lepšie tak mám keramickú ale neviem či je to naozaj pravda...inak kaderníčka mi hovorila že lepšie je žehliť si na maxime ale len raz začas ako ked si ich žehlíš každý den na málo stupnoch
Ja mám keramickú a žehlím na 230 ak sa ponáhľam ^_^ neviem ktorá je lepšia. Túto mi kupovali naši a išlo aj o cenu no pokiaľ viem tak keramické sú lepšie.
na totalne sklamala remingtonka ktora sa po mesiaci pokazila... teraz mam sencor, keramicku a je taka ista dobra ako ta remingtonka dokonca aj dlhsie vydrzala zatim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A väčšinou som dosť v ehm, keli keď mi ju mamina vezme lebo si myslí že s tým potom prestanem, čo argumentuje tým, že míňam veľa elektriky.
Ak si ich žehlím do copu, tak 180-200 podľa toho, či sa mi to chce nastavovať
Ak si ich nechávam rozpustené alebo to proste chcem mať poriadne vyžehlené, ak prší/sneží tak na 230.
@lenuska175 moja mama to argumentuje tým, že budem plešatá
žehlím si na najnižšom stupni, teda tých 120°C a snažím sa ich žehliť čo najmenej, lebo naozaj to škodí ... keď som mala tých 16 rokov, tak som žehlila vlasy skoro každý deň a odstupom času boli suché a polámané, ako seno... teraz len keď umyjem vlasy a po vysušení sú v otrasnom stave alebo keď niekam idem na akciu...
inak som sa tak podstrihla po plecia aj pred 2 rokmi a zistila som, že čím mám kratšie vlasy, tým skôr ich musím žehliť
cize ak by mi poradil niekto nieco co by mi pomohlo udrzat ich vyzehlene alebo skratit cas zehlenia, smelo do toho
Nemám pocit,že by mi to teraz nejak ničilo vlasy,mám ich už celkom fajné,kedže používam prípravky pred žehlením ... a podobne...