presne tak ja by som povedal že to su najotravnejšie znamenia , s nimi sa najťažšie vychadza .....ryby ..maju furt svoju pravdu od ktorej nepustia aj ked je ocividne jasne ze sa mylia , skorpion je uštipačné znamenie , čo by sa len hadalo ...a bliženci ..... bliženci väčšinou hrajú dvojitú hru a niekedy dokážu poriadne ublížiŤ ....
odveci poradie a este tam ani niesu vsetky : Baran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna,Váhy,Škorpión,Strelec,Kozorožec,Ryby, Vodnár...načo zakladať takúto anketu keď neviem poradie a ani všetky znamenia....
@strommen2428 nenavazaj sa prosim tak do veci, ktore nikto nemoze ovplyvnit a navyse je dost pochybne im len tak verit . To uz znie, akoby si si pomaly kamaratov vyberal iba podla znamenia, lebo to Ti povie vsetko ...
@flussica , ja sa do nikoho konkretne nenavažam ..a ak to tieto znamenia beru jak uražku tak sorry ale proste take su , a kamaratov si nevyberam podla znamenia ale podla toho ako spolu dokazeme vzajomne vychadzat ...zhodou nahod medzi mojimi kamaratmi vela ryb ani skorpionov nie je ....
@snehovavlocka No na mna sa nepozeraj, z nas dvoch Ty si tu na matematiku a na cisla . Ja som schopna maximalne tak v tom, ako vsakovako sa este daju vyuzit predmety a potraviny, ktore su povodne urcene k niecomu celkom inemu, ale vacsie rozumove schopnosti mi boli odobrate este v prenatalnom veku
@kukuricka .... akože každé znamenie má svoje + aj - tak sa tu neobúvaj do blížencov... by ma zaujímalo aké znamenie si ty keď už si bezdôvodne odsúdila blížencov!!!
@kukuricka ja som spokojna s tým aká som... ved nie každý blíženec je rovnaký a nie každému sedí charakteristika jak zadek na šerblík,nie? a to,že blíženci sú naj,to bol len taký frk... aj keď mne sa naozaj celkom páči byť blížencom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
lol
Janííí
Ty si mi rybka? skvelééé
@darkkizz .... som byk
@kukuricka ..tiež si myslím, ale akože zvykla by si si na iný život ako je tento náš vadný? ja absolútne