@dreams155 je to smutne, som chora a nevladzem nic robit a nejake hnidy v byte si zapli net na vsetkom co maju, takze mam idealnu rychlost akurat tak na pisanie hluposti
vlastnosti by sa našlo, ani si neviem vybrať. Všetky sú super, ale chcel by som byť vrabcom a by som sa pokúšal zmeniť jeho skoky na kroky. Bol by som prvý vrabec, ktorý by to dokázal hehe.
chcel by som sa vediet regenerovat aj co sa tyka koncatin a podobne...potom by som chcel perfektny zrak,aj v noci ... a velmi velku silu a ohybnost tela
Chvost mačacie uska fluffy packy a supiny a este draciu schopnost lietat mat rohy a chrlit ohen (pockat to uz mam jo tak schopnost narastenia morskopannovskeho chvostu a dychania pod vodou
@Torpedo08 tardigrady, fascinujúce sú, také asi 1mm veľké vodné tvory, prežilo to vo vesmíre, aj v teplote takmer absolútnej nuly, aj vo vákuu, atd.
Nesmrteľný je zlý výraz, skôr extrémne odolné majú najviac odlišnú DNA od ostatných zvierat, aspoň tak tvrdí článok: » www.sciencealert.com/the-tardigrade-...
alebo keď nevieš anglicky a chceš googliť, tak po slovensky ich volajú "pomalky"
chcel by som mať inštinkt vycítiť nebezpečenstvo, ale inak ma veľmi láka sila mravca, zrak najmä preto, lebo absolútne nevidím do diaľky odjakživa, regenerácia medúzy počujem prvý raz, keby som si odsekol penis, tak by narástli dva, či ako to mám chápať? Ale medúzy penis asi nemajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale skor ciastocna nesmrtelnost ako medúza
Takú aktívnu v komentovaní som ťa ešte nevidel.
Ja chcem byt nesmrtelna a skareda ako tardigrady
@myschka co to je ? ako to ze nesmrtelna ?
Nesmrteľný je zlý výraz, skôr extrémne odolné majú najviac odlišnú DNA od ostatných zvierat, aspoň tak tvrdí článok: » www.sciencealert.com/the-tardigrade-...
alebo keď nevieš anglicky a chceš googliť, tak po slovensky ich volajú "pomalky"