To ze sa babam pacia drsni chlapci a frajeri je blbost podla mna. Je to fajn vidiet vo filme, ked su nahodeni v ciernom, v kozi, na motorke, maju vsetko vpc. Ale realita je ina a mat chlapa, ktory ta podvedie s kazdou druhou, od rana chlasce v bare a robi vsetko preto aby bol cool by som nechcela ani s priplatkom
A na druhej strane mat nejakeho ziarlivca, ktory ti vyvolava 24hod. denne kde si, s kym si, co robis... Som zastancom, ze ziarlivost je prejav nedovery, urcite nie lasky.
Takze zlata stredna cesta je najlepsia, ale idealny chalan neexistuje, rovnako ako idealne dievca
takého aby ma mal rád.... nwm ale asi niečo medzi, som dosť ukecaná baba potrebujem ukecaného chalana vtipného a áno bohužial mám slabosť na ten ochranársky drsný typ
@xinax - ako ukecany typ potrebujes skor takeho co ta bude pocuvat nie? ... bratranec ma ukecanu frajerku a on je taky mlkvy a len pocuva, obcas reaguje k veci, ... @ladyfox - to je jedine kriterium? dost bieda,
takeho, ktory do mna bude blazon a nebude vidiet inu okrem mna. obcas si zaflirtuje, vypadne von s kamosmi ale vzdy sa vrati ku mne do postele a inej sa ani nedotkne.
takeho co ma bude vediet rozosmiat a objat ked ma rozplace.
takeho co mu vidno v ociach lasku ale poskakuju mu tam aj ohienky zloby. co bude vediet vyvadzat ale ked bude treba, aby sa vedel chovat ako zodpovedny dospely clovek.
takeho co mi necha slobodu a bude mi verit a ja sa budem moct spolahnut na neho.
takeho, co ma vzdy po prichode domov capne po zadku, obcas pretiahne na kuchynskej linke a inokedy s nim zas zaspim v objati na gauci pri vecernych spravach.
a nech je vyssi, ma siroke ramena, velke dlane a krasny usmev.
@idiotproof - okrem usmevu sedi na mna druha polovica textu, ... @ladyfox - pravdu mas, aj ked ja som sa zle vyjadril, ze to je skor vyzorova vlastnost, ako otazky tykajuce sa charakterovych, ... @xinax : tak to uz je tvoj pocit, ale ja osobne by som to tak videl harmonickejsie, ako keby ste si mali skakat do reci a kecat cez seba,
@luthien ja s tebou suhlasim... len mne islo o to zistit rozne nazory dievcat, lebo jedno dievca s ktorym to vyzeralo nadejne mi povedalo ze "sorry, ale si moc romnaticky"
Milého, úprimného, ochotného, ale nie takého čo ma bude počúvať na slovo a riadiť sa len mnou..
Takého pre ktorého bude "lúbim ťa" znamenať veľa a povie mi to len raz za čas, a nie takého kt. mi po hodine chodenia bude vravieť ako ma miluje a chce byť so mňou navždy..
A nech sme niečo ako najlepší kamaráti a rozumiem si s ním presne ako s kamarátom, lebo len láska nestačí..
takého, čo zo mňa nespadne na zadok, ale keď naň spadnem ja, bude tam sedieť som ňou. takého, ktorý ma rozosmeje.ktorý bude chápať významu slov " v dobrom aj v zlom "
Popravde, presne takého, akého momentálne mám. Keby bolo treba, tak sa za mňa určite poháda, možno niekomu pritne, ak by to bolo potrebné, ale konflikty nevyhľadáva. A z tej druhej strany, je romantický, trpezlivý na moje nálady, dáva mi pocítiť, že ma má rád, hovorí mi krásne veci, ktoré dokazuje skutkami... čiže hej, je to romantik, ktorý by dokázal vyceriť zuby, keby to bolo potrebné. Podľa mňa sa mimochodom tieto dve veci absolútne nemajú prečo vylučovať.
ani jedného, so strašným romantikom som mala skúsenosť a ten ma tak odradil, že mi je uplne zle pri takých prejavoch.. a ten druhý ako wtf prečo nemôže byť normálny niekto, ja takisto nie som ani jedna z tých možností, proste som nromálny človek! : D
@lacike90 kludne moze, ja si take veci ako "zobrat" si niekoho vazim viac, ako len tak zrazu si tu na birdzi vybrat ... @elmsi takich je vcelku dost, takze nemas problem, aj mna tak byvala oznacovala, ... @luthien - true story, suhlasim naprosto s tvrdenim ... @h8u taktiez suhlas, balanc romantik/gentlemana a bad boya, ako som uz pisal
mal by byt inteligentny so skvelym zmyslom pre humor a krasnym usmevom. mal by ma vediet rozosmiat. idealny chlap je ambiciozny, ma dobre srdce a musim sa pri nom citit bezpecne.. musi byt silny a nezavisly ale zaroven mily k ludom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a s motorkou
To ze sa babam pacia drsni chlapci a frajeri je blbost podla mna. Je to fajn vidiet vo filme, ked su nahodeni v ciernom, v kozi, na motorke, maju vsetko vpc. Ale realita je ina a mat chlapa, ktory ta podvedie s kazdou druhou, od rana chlasce v bare a robi vsetko preto aby bol cool by som nechcela ani s priplatkom
A na druhej strane mat nejakeho ziarlivca, ktory ti vyvolava 24hod. denne kde si, s kym si, co robis... Som zastancom, ze ziarlivost je prejav nedovery, urcite nie lasky.
Takze zlata stredna cesta je najlepsia, ale idealny chalan neexistuje, rovnako ako idealne dievca
takeho co ma bude vediet rozosmiat a objat ked ma rozplace.
takeho co mu vidno v ociach lasku ale poskakuju mu tam aj ohienky zloby. co bude vediet vyvadzat ale ked bude treba, aby sa vedel chovat ako zodpovedny dospely clovek.
takeho co mi necha slobodu a bude mi verit a ja sa budem moct spolahnut na neho.
takeho, co ma vzdy po prichode domov capne po zadku, obcas pretiahne na kuchynskej linke a inokedy s nim zas zaspim v objati na gauci pri vecernych spravach.
a nech je vyssi, ma siroke ramena, velke dlane a krasny usmev.
tak.
ja ze WTF?!
Takého pre ktorého bude "lúbim ťa" znamenať veľa a povie mi to len raz za čas, a nie takého kt. mi po hodine chodenia bude vravieť ako ma miluje a chce byť so mňou navždy..
A nech sme niečo ako najlepší kamaráti a rozumiem si s ním presne ako s kamarátom, lebo len láska nestačí..
Romantikoch, ktory na zavolanie vytru s kazdym badboyom dlazku...
A pritom 2/3 z vas sa nechaju deptat debilom, ktoreho treba vyslovene hladat
Hlavne na zaklade nej nerozmyslaj o takych veciach a nemen sa, preto, ze ona si nevie vazit takeho chlapa, neznamena, ze druha takeho naopak nehlada
mal by byt inteligentny so skvelym zmyslom pre humor a krasnym usmevom. mal by ma vediet rozosmiat. idealny chlap je ambiciozny, ma dobre srdce a musim sa pri nom citit bezpecne.. musi byt silny a nezavisly ale zaroven mily k ludom