Uz su to dva roky co sa okolo nasho domu vyse dvoch tyzdnov tulal jeden havino. Urcite bol vyhodeny z auta, pretoze v aute sa sprava strasne nesvoj a ma strach. Je to miesana rasa. Teraz sa ma u mna ako kral, ma vsetko co potrebuje, lubim ho nadovsetko Zo zaciatku bol velmi bojazlivy a dost opatrny, neveril ludom. Radsej si ani nepredstavujem co vsetko prezil v minulosti.Teraz je to moj verny kamarat, ktoreho by som nemenila za nic na svete.
Staforda, ale ten je môjho teplého brata. Lenže už aj môj, lebo sme si všimli, že sa ku mne túli viac ako k nemu a normálne ma ochraňuje, ak sa ku mne nejaký chalan priblíži
Mam dve krasne utulkacky - krizence cierneho bradaca, jedna, 5 rocna, je sice vyzorovo skor nieco medzi ceskym fouskom a velkym bradacom a druha, rocna, je maly bradacik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
» www.birdz.sk/webka/fxx/fotoa...
kríženec špica 8 rokov
nemecký ovčiak 4 roky
kríženec 3 roky a 2 jej dcéry 2 roky.... (nepodarilo sa adoptovať =/ )
oficiálne moje sú z toho 2 krížence (tie staršie) a vlčiačka
kríženca jazvečíka a má už 11 rokov a po tom čo sa na mesiac stratil verím tomu že má asi sedem životov a cez leto bude štaniatko amstafa
» www.image-share.com/ijpg-590-192.ht...
O pár dní bude mať dva roky a je skvelá !
Ovčiak- niečo medzi nemeckým a československým... 8 mesiacov
» www.facebook.com/photo.php?pid=4...