Ak ide o takého, čo vystupuje ako sólo spevák, tak neviem. Som tak prebehol zbežne čo počúvam a všetko sú kapely, poväčšine zrejme ženy sú sólo.
A z takých ja neviem, teraz mi napadne Jamie Woon, Night Air bude asi vždy moja srdcovka.
A spevákov v kapelách je veľa.
A z domácich mám rád hlas Juraja Benetina napríklad (Korben Dallas).
Ed Sheeran
ja počúvam všeličo, ale na iného speváka si teraz nespomeniem čo by sa mi nejak extra páčil (myslím ako jeho songy a jeho hlas) ... a Ed je super takže
@6 A prečo ma ty oslovuješ v ženskom rode? Uviedol som spevákov, ktorých mám naozaj rád. Prvý mi svojou hudbou veľmi pomohol v ťažkých chvíľach, preto je prvý. Ostatní traja sú podľa mňa super speváci a mám rád ich hudbu, preto som ich spomenul.
Celé mená sú Jonathon Ng, Klayton (nemá priezvisko) a Oliver Sykes.
tak toto môžem @verka13
s dakým som si ťa pomýlil, Olivera Sykesa poznám z tej punkovej kapely BMTH, miestami sa dá, a tých ostatných máš akosi mimo tohto štýlu, ak sa nemýlim, nepoznám... jedno je elektro rock, druhé pop, toto punk, a toho J Nga som nenašiel @0sea
môj obľúbený spevák okrem iných @lukaso121
toto nie @piter09
Serj Tankian je super hoci daktoré skladby moc piští, Chucka Shuldinera som poznal nedávno, jeho kapela mi sedí, ale zrovna nie môj štýl spevu @basso
príliš mimo toho, čo ma baví @smilerrr
Hej a dúfam sa vás nedotkne, keď hodnotím vašich spevákov.
Tobias Sammet, ďalší obľúbený spevák, Sum 41 každého pankáča srdcovka, no ja som to nikdy nepočúval, hoc nie je to zrovna nejaký spevák pre mňa, no nie je to také cukrové ako podaktoré tuná pridané @ceciak
Keďže ťa zjavne zaujíma, čo sem ľudia píšu:
Jonathon Ng = EDEN (predtým Eden Project)
Klayton = Celldweller, Scandroid, (predtým The Circle of Dust)
Oliver Sykes = BMTH (je to metalcore, nie punk)
Justin Philips = Crywolf
Igot Timko z NoName a Chris Martin z Coldplay
majú v hlase také niečo nástojčivé, melancholické,
dojímavé a vlastne nepopísateľné slovami,
zo starších Bryan Adams, Phil Collins, Chris Rea,
Mark Knopfler, Lionel Richie, Michael Jackson,
Stevie Wonder a kopec, kopec ďalších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A z takých ja neviem, teraz mi napadne Jamie Woon, Night Air bude asi vždy moja srdcovka.
A spevákov v kapelách je veľa.
A z domácich mám rád hlas Juraja Benetina napríklad (Korben Dallas).
Ale aj Jonathon, Klayton a Oliver.
(Nechcem uviesť umelecké mená )
dobrý výber @chevro
to sa dá, v práci toho počúvam každý deň @antifunebracka
ja počúvam všeličo, ale na iného speváka si teraz nespomeniem čo by sa mi nejak extra páčil (myslím ako jeho songy a jeho hlas) ... a Ed je super takže
Celé mená sú Jonathon Ng, Klayton (nemá priezvisko) a Oliver Sykes.
s dakým som si ťa pomýlil, Olivera Sykesa poznám z tej punkovej kapely BMTH, miestami sa dá, a tých ostatných máš akosi mimo tohto štýlu, ak sa nemýlim, nepoznám... jedno je elektro rock, druhé pop, toto punk, a toho J Nga som nenašiel @0sea
môj obľúbený spevák okrem iných @lukaso121
toto nie @piter09
Serj Tankian je super hoci daktoré skladby moc piští, Chucka Shuldinera som poznal nedávno, jeho kapela mi sedí, ale zrovna nie môj štýl spevu @basso
príliš mimo toho, čo ma baví @smilerrr
Hej a dúfam sa vás nedotkne, keď hodnotím vašich spevákov.
Jonathon Ng = EDEN (predtým Eden Project)
Klayton = Celldweller, Scandroid, (predtým The Circle of Dust)
Oliver Sykes = BMTH (je to metalcore, nie punk)
Justin Philips = Crywolf
majú v hlase také niečo nástojčivé, melancholické,
dojímavé a vlastne nepopísateľné slovami,
zo starších Bryan Adams, Phil Collins, Chris Rea,
Mark Knopfler, Lionel Richie, Michael Jackson,
Stevie Wonder a kopec, kopec ďalších.
ale som milo prekvapená, koľko ludí má rado Tobiho