Naháňa vám nejaké zviera strach? Aké? Dokáže vás ten strach doviesť do hystérie alebo sa dokážete prekonať? ) Mne neuveriteľne prekážajú hady, ale ak viem že mi naozaj nič neurobí, nemam problém.
jediné zviera z ktorého mám strach je človek ale sú zvieratá z ktorých ma trasie napr. také slizké všelijaké červy alebo húsenice ktoré ale nežijú na šťastie na našom území.
s diviakmi nemám dobré skúsenosti ! a potom ešte také že prekvapivé zvieratá nemám rád .. to sú také čo tak prekvapia že had ! alebo že netopier tam vysí ! aha !!! a také
v podstate sa nebojím žiadneho (teda ak by som niečo velké stretla niekde voľne v prírode tak sa asi po*erem ) iba sa mi ich pár hnusí a hady to nie sú (jedného mám doma )
Chrobaky,pavvuky hlavne modlivky!!! a potom este toto
Po tom co som si o tomto hnusnom stvoreni citala tak keby som take zbadala tak by som prisamvacku umrela na mieste!!! Fakt to je asi najhnusneji tvor co som kedy videla...A ze 40 km/h vie bezat! No koniec....
A samozrejme selmy a tieto drave zvierata....Akoze pokial su kludne sa nebojim ale kebyze sa po mne rozbehnu nebolo by mi vsetko jedno...
@12aduss34 najlepsie na tom je, ze to ani neni pavuk ale nejaka krizenina pavuka a skorpiona ci jak to tam bolo napisane ale vola sa to Camel spider...
@salkoo kamoška raz pustila svojho malého psa, čo vyzeral jak doberman,z vodítka a ten s to zo slinami v papuli a desivým vrčaním namieril priamo na mňa, celú ma doškriabal a uhryzol do nohy...odvtedy mám traumu :/
Súhlasím s dievcatko13. Ja mám hadov rada. A nemám nejaký panický strach z niečoho, ale trochu ma strasie, keď vidím (hoci aj na fotke) nejakého ochlpateného škaredého veľkého pavúka. Fuj! A ešte sa bojím jedného špeciálneho pavúka, aj keď neviem, ako sa volá, ale že on žerie mäso a keď vás uštipne povedzme do ruky, tak vám to tam umŕtvi a vy si ani nevšimnete, ako vám žerie mäso. Až vtedy si to všimnete, keď sa na tú ruku pozriete, alebo keď účinky uštipnutia prestanú účinkovať. Hnus! Ale inak z žiadnych zvierat nemám taký panický strach.
Ale zato sa bojím všetkého, v čom sa odráža obraz (napr. zrkadlo, vypnutý televízor, atď.) a kvapkajúcej vody (napr. z kohútika, zo sprchy).
Ja som sa odjakziva bala moli nechapem z toho ,ale vzdy ked sa niekde vyskytli,(jednu dobu sa nam casto rojili v zradle pre skrecky alebo v pilinach) tak ma striaslo a musela som utiect a este sa bojim pandrav...laruev chrusta.. vzdy ked som bola mala a nahodou som sa hrabala v zemi tak ked som nejaku vykopala tak som musela zase utiect a tiez mi niesu po chuti hlisty a pasomnice ale to neni az take...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
no, ale kebyže sa predomnou objaví nejaký medveď alebo nejaká iná šelma, tak ten strach by tam určite bol
aj iných by som sa bála, kebyže sa s nimi niekde stretnem (napr. medvede, levy,...), ale z hadov mám strach všade a vždy
ak by som ho mala stretnúť
.....pavúkov a psov
Nedokážem to prekonať je to príliš silné.
fuj do pitchi
Po tom co som si o tomto hnusnom stvoreni citala tak keby som take zbadala tak by som prisamvacku umrela na mieste!!! Fakt to je asi najhnusneji tvor co som kedy videla...A ze 40 km/h vie bezat! No koniec....
A samozrejme selmy a tieto drave zvierata....Akoze pokial su kludne sa nebojim ale kebyze sa po mne rozbehnu nebolo by mi vsetko jedno...
ale neznášam osy, človek sa v lete nemôže ani kofoly napiť bez toho aby mu neliezli pomaly do huby...
Však sú zlaté!
Ale zato sa bojím všetkého, v čom sa odráža obraz (napr. zrkadlo, vypnutý televízor, atď.) a kvapkajúcej vody (napr. z kohútika, zo sprchy).