posledne, ktore som si kupila su duhove a ostatne plavky mam tiez iba vo vyraznych farbach...take cierne by som si nikdy nekupila a este to teplo, co musi ta farba pritahovat...
vrch mam modry s bielymi pasikmi ako mam k tomu aj spodok ale tak by som v zivote nesla na kupalisko alebo na plaz, keby som mala ist tak si kupim take tie babske trenky na to este
- dvojdielne (vrchný diel sa zapína takmer ako klasická podprsenka, spodný diel sa zaväzuje), kráľovská modrá, s Celzedonia
- dvojdielne tzv. tankiny (vrchný diel sa zaväzuje, spodný diel je ako klasické nohavičky), kombinácia farieb: biela, hnedá, oranžová a ružová, od Vietnamcov
Plánujem si objednať zo zahraničia bikiny, kombinácia farieb: čierna, modrá :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
- dvojdielne (vrchný diel sa zapína takmer ako klasická podprsenka, spodný diel sa zaväzuje), kráľovská modrá, s Celzedonia
- dvojdielne tzv. tankiny (vrchný diel sa zaväzuje, spodný diel je ako klasické nohavičky), kombinácia farieb: biela, hnedá, oranžová a ružová, od Vietnamcov
Plánujem si objednať zo zahraničia bikiny, kombinácia farieb: čierna, modrá :p