@5@7 co sa do nej navazate vi hlupy aj ja som siestak a co vi do nej co mate nic si s toho nerob daj si blond tie su uplne naj naj naj a nevsimaj si tie kravi!!!
11 ročná si už chce farbiť vlasy.začni si ich farbiť až ti začnú šedivieť,takto síi zbytočne zničíš vlasy..okrem toho prirodzené vlasy sú ovela krajšie
@momoglamorous poznám min. 3 ľudí, čo sa farbili a prestali a vobec sa nemusia do konca života farbiť, proste prečkali s hocijakými farebnými šampónmi tie časy, kým im to vyrástlo a majú normálne svoju
@silwesa ja si češem Vieš narozdiel od ťeba čo si ani vlastnu fotku neda že si taka škaredá .. Aspoň to slniečko je od ťeba krajšie aj ked som ťa ešťe nevidela a ani nechcem pretože by som si grcla
@misqa123 dpc, keď som mala 12, tak na ZŠ sa ešte nik nefarbil... a Silwesa je na rozdiel od teba inteligentná, bude z nej lekárka a predpokladám, že fotku si tu nedala preto, lebo si váži svoje súkromie a nie je narcis ani tulipán
@misqa123 po1. minimalne polovicu to nezaujima (chapem ze si to potom ty ludia nemali na to klikat,ale aj medzi nich patrim ) po2. to ako sa chovas nieco priserne (to bude desive ked budes mat 16) po3. Tebe kazdu sekundu tvojho zivota hovorili : "Si uzasna ,krasna ,vsetko co robis je uzasne " ??? po4. hreben by fakt nezaskodil ,mozno ani ten sampon by neznicil tie tvoje "krasne" vlasky po5. preco si nevyberes sama farbu vlasov keby sme sa niaky 80 zhodli na kaki,fialovych alebo duhovych vlasoch tak si tak nafarbis ???,
@dominecka No ja si ich umývam a ty to z ďaleka nemožeš vedieť keď už tak a nečakam na odpoveď dajakých čo si chcu povedať svoje ale tích čo tu hlasuju .. a ty čo povedia keď tu nieje dajaka farba tak ju napíšu Takže ty sa do toho nestaraj !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
hlavne si nedavaj nejaku nudnu obycajnu farbu, lebo potom sa uz toho nezbavis a budes musiet dokonca zivota stale dofarbovat...
ale očividne je neaktívny, asi mu liezlo na nervy, že mal zasapmovanú nástenku vecami, čo mu nepatrili
nemas zaco
ani napisat ho nevies
ked sa ceses, zmenila by som techniku - nevidiiiime
sice je mozne, ze sme vsetci tak sprosti a skaredi, ze sme vlastne aj slepi.
to s tou fotkou nekomentujem. sorry. je to pod moju uroven. chapes
vidim, ze viacerym nam to ide
strašne sa nudím (lebo sa blíži matura), tak ma strašne baví robiť si srandu z detí
PO 6. CAKAM TVOJU PRIBLBLU ODPOVED