neviem, keď je odomňa o mesiac a pol (hej rada mu to pripomínam mladší, či sa to ráta ako mladší alebo seberovný..ale podľa mňa je to to posledné na čom vo vzťahu záleží..
a šak tak, primerane, niekedy sa podľa ksichtu nedá odhadnúť presný vek, takže pokiaľ nie je očividné, že to ešte má kus puberty pred sebou alebo že tomu dosť kriticky ťahá na 30 a viac, tak sa obzriem, keď to vyhovuje môjmu vkusu, veď čo
nejak vek pri posudzovaní príťažlivosti neriešim, ale obvykle to vychádza na od 16 vyššie, najstaršia pri ktorej mám overenú nejakú tú príťažlivosť má... hmm, 23, ak sa nemýlim, ale nemyslím že mi funguje nejaká oficiálna horná hranica, možno nad 40 by som nešiel, ale nie kvôli číslu ale kvôli jeho dôsledkom (psychickým a fyzickým). a tá spodná hranica existuje sčasti preto že pod ňou sa ťažko hľadajú ľudia čo sú povahovo a myšlienkovo nejak zaujímaví, a sčasti preto že už aj na nej sa cítim tak trochu pedofilne.
Vyzorovo sa mi viac pacia mladsie baby, ale kedze je to tupe jak trenky, tak sa lepsie citim v spolocnosti starsich zien, alebo aspon rovnako starych ako ja.
ja mám teraz mladšieho o rok a pol , ale kým nepovedal vek, tak som to vôbec netušila ...bo rozumovo starší ako niektorí 20+ a som zatiaľ veľmi spokojná
no a chcela by som sa ešte k téme vyjadriť.... páčia sa mi mladší chlapci... s bf som 4 a pol roka, je odomňa o mesiac mladší a je super a staršieho by som asi ani nechcela lebo si myslia, že zožrali všetku múdrosť sveta
pod svoj vek by som nešla možno max o ten jeden rok mladší ale fakt viac nie...ináč som si všimla že sa mi páčia aj starší muži ale nechcela by som mať s nimi nič len sa mi proste páčia.
jednoznačne starší... rovesníkmi trieska puberta (nie že by so mnou netrieskala) a o mladších ani nehovorím... takže starší, a je jedno, či o rok, o dva, o deväť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a az bude mat 20 tak 20+
a tak
A som maximálne spokojný
no nebudem zobvseobecnovat
pritahuju ma baby co maju tak od 17 ,ale realne na vztah by som riesil babu co ma 22+ mozno este nejaka 2tka,
a vsetko zalezi na okolnostiach..
a starsie..no stalo sa mi,ze ma pritahovala 35 rocna zena,mozno mala aj 40 ,plus mamka byvaleho spoluziaka je riadny kus ..
no ale na vztah zenu asi tak do 28..
result..od 22 do 28 ,takze rovnako mladu..