mam ibanez 370 DX, potom este z cias socializmu jolanu staru elektricku.. len v nej treba komplet vsetko pomenint.. snimace potenciometre a kabliky... a etse spanielku mam stagg
SX Vintage Stratotaster SSH, potom elektroakustika Stagg, 2 lacné španielky..(1 čínska a druhá rumunská na moje prekvapenie a ešte Yamahu westernovku ale tú ma vo vlastníctve brat
ten dramač je podla mna pekny shit ved ten chlapec nema cit pre rytmus ešte keby aj niečo hra ale nič teda.. flažolety vie aj ten čo na gitare nehra, podla mna slabe a vidieť že ten človek svoju gitaru nepozna, hra na nej tak raz za tyžden, neiste hmaty..
čo sa tíka značky, nie som zberatel, mam lacnu gitaru Squier modelu fenderky, multiefekt virtual behinger 2 aj kombo behinger, skôr zaleži na tom ako vie človek hrať na tej gitare ktoru má, moje skúsenosti hovoria že chlapci ktorí majú doma drahe pekne gitary ,stale na nich hrajú primitívne akordove pesničky vhodné tak pri taborový ohen medzi skautov
určite by som túžil po Jolane, mali sme jednu poloakustiku na intraku a mala krasny teplý zvuk, bohužial ju chlapci rozjebali ked hrali nirvanu
@27 vtomto máš pravdu ked sa pozrieš na dnešnú dobu do štýlov pop , a rock teda aspon čo sa považujú za rockerov tak hrajú power chordy a tým to končí a ked sa ho spýtaš čo je to penatatonika tak ti odpovie že nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale kebyže sa venujem hudbe - plnohodnotne, tak určite Jackson
Jéj ja som 2 krát v hlasovaní
čo sa tíka značky, nie som zberatel, mam lacnu gitaru Squier modelu fenderky, multiefekt virtual behinger 2 aj kombo behinger, skôr zaleži na tom ako vie človek hrať na tej gitare ktoru má, moje skúsenosti hovoria že chlapci ktorí majú doma drahe pekne gitary ,stale na nich hrajú primitívne akordove pesničky vhodné tak pri taborový ohen medzi skautov
určite by som túžil po Jolane, mali sme jednu poloakustiku na intraku a mala krasny teplý zvuk, bohužial ju chlapci rozjebali ked hrali nirvanu
toto je král
sranda pred rokom som ju kupil za necelich 7000sk .. a teraz uz tak zlacnela...