Mobilné telefóny sú úplná kokocina aj keď sa bohužiaľ v dnešnej dobe bez nich asi nezaobídeme. Ja mám najradšej nejaký úplný spoľahlivý šrot, len aby mi mohol niekto prípadne zavolať bez nejakých nadradených primitívnych funkcií. Kedysi, keď neboli mobily, čo som si vtedy vychutnal boli aj lepšie medziľudské vzťahy a viac sa aj dôvernejšie osobne diskutovalo a ľudia si boli akosi vzácnejší, keď sa stretli...takže otázku mobilných telefónov ba som bohvie ako neriešil, pretože okrem toho, že škodia na mozog, škodia aj spoločensky...tot vsio...
@Ayreen sikovný mobil....ten moj zasa sem tam blbne...ze mmu nejde cervene tlacitko ale ked sa vypne a zapne tak funguje....
ale isto to nieje tak pritasane ako LG, samsung,motorola a erikson...a sagem este ide jeden som mala si 5 rokov, predomnou babka tri xD a stale ide...a on tolko krat popadal! kolko narazov! ved bola to aj riadna tehla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nokia úžasná nokia...mam nokiu 5220 xpress music a napriek pár hudobným zážitkom v strede vyučovacích hodín, je absolutne skvelé
ale isto to nieje tak pritasane ako LG, samsung,motorola a erikson...a sagem este ide jeden som mala si 5 rokov, predomnou babka tri xD a stale ide...a on tolko krat popadal! kolko narazov! ved bola to aj riadna tehla